reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Jak zrobiłam test i widziałam kiedy miałam owulke to wiedziałam że będę styczniowa. Na pierwszą wizytę poszłam parę dni po teście (z uwagi na wcześniejsze poronienia). Tam wg. usg i pęcherzyka wyszedł grudzień, ale jakoś myślałam że to może pomyłka ze ciąża jest starsza. Teraz kolejne usg potwierdziło grudzień. Stwierdziłam, że skoro to dopiero 1 trymestr to nie będzie problemu żeby dołączyć do grudniowek. Ale jak tutaj zajrzałam to już byłyście na prywatnej.
a na kiedy masz termin? Koniec grudnia? Czy tam na grupie styczniowej źle się dzieje ze chcialabys do prywatnej tu dołączyć? Przecież to tylko kwestia kilku dni różnicy u Ciebie między grudniem a styczniem. Wiec etapy ciazy i tak bedziecie przezywać w podobnym czasie na styczniowkach.

a na kiedy masz termin? Koniec grudnia? Czy tam na grupie styczniowej źle się dzieje ze chcialabys do prywatnej tu dołączyć? Przecież to tylko kwestia kilku dni różnicy u Ciebie między grudniem a styczniem. Wiec etapy ciazy i tak bedziecie przezywać w podobnym czasie na styczniowkach.
Nie, nie dzieje się źle. Styczniowe dziewczyny sa bardzo sympatyczne :)

reklama
Do góry