Blackoliwka
Fanka BB :)
u mnie hcg 57,5 u/l = 1,8 MoM i 2,7 iu/l = 1,09 MoM może uda ci się mniej więcej porównaćWstawiam wynik, moze ktoś pomoże cos rozszyfrowac. Badanie robione w 11+4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie hcg 57,5 u/l = 1,8 MoM i 2,7 iu/l = 1,09 MoM może uda ci się mniej więcej porównaćWstawiam wynik, moze ktoś pomoże cos rozszyfrowac. Badanie robione w 11+4
a na kiedy masz termin? Koniec grudnia? Czy tam na grupie styczniowej źle się dzieje ze chcialabys do prywatnej tu dołączyć? Przecież to tylko kwestia kilku dni różnicy u Ciebie między grudniem a styczniem. Wiec etapy ciazy i tak bedziecie przezywać w podobnym czasie na styczniowkach.Jak zrobiłam test i widziałam kiedy miałam owulke to wiedziałam że będę styczniowa. Na pierwszą wizytę poszłam parę dni po teście (z uwagi na wcześniejsze poronienia). Tam wg. usg i pęcherzyka wyszedł grudzień, ale jakoś myślałam że to może pomyłka ze ciąża jest starsza. Teraz kolejne usg potwierdziło grudzień. Stwierdziłam, że skoro to dopiero 1 trymestr to nie będzie problemu żeby dołączyć do grudniowek. Ale jak tutaj zajrzałam to już byłyście na prywatnej.
kontynuować możecie tu a z czasem zrobić swoją prywatną i czuć się jeszcze lepiej to od was zależyJa też się spóźniłam, zanim ogarnęłam żeby dołączyć do forum to już była ta prywatna grupa
poza tym byłyśmy tu dobre 3 miesiąceJa też się spóźniłam, zanim ogarnęłam żeby dołączyć do forum to już była ta prywatna grupa
Też robiłaś badanie w 11+4?u mnie hcg 57,5 u/l = 1,8 MoM i 2,7 iu/l = 1,09 MoM może uda ci się mniej więcej porównać
Nie, nie dzieje się źle. Styczniowe dziewczyny sa bardzo sympatycznea na kiedy masz termin? Koniec grudnia? Czy tam na grupie styczniowej źle się dzieje ze chcialabys do prywatnej tu dołączyć? Przecież to tylko kwestia kilku dni różnicy u Ciebie między grudniem a styczniem. Wiec etapy ciazy i tak bedziecie przezywać w podobnym czasie na styczniowkach.
A na kiedy masz termin?Ja też się spóźniłam, zanim ogarnęłam żeby dołączyć do forum to już była ta prywatna grupa
na 3 grudniaA na kiedy masz termin?
To tak, jak ja Początkowo miał być 6-7 grudnia ale maluch rośnie jak na drożdżachna 3 grudnia