reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Halo dzień dobry ❤️ U mnie dziś się kończy maraton urodzinowy wiec jestem przeszczęśliwa bo codziennie jakaś imprezka urodzinowa od 4 dni 🙈 Jak się czujecie Kochane? ❤️
ja wczoraj odwiedziłam dziadków, babcia mi się dziwnie przyglądała i mówiła, że wyglądam jakoś inaczej. już któryś raz spotykam się z taką reakcją. Moja przyjaciółka mówi, że niektórzy mają taki dar, że widzą po twarzy, że kobieta jest w ciąży 😂😂
Jestem ciekawa, czy jak już poinformuje dziadków to okaże się, że babcia czuła to wcześniej.

Ogólnie samopoczucie bez zmian, mdłości niestety coraz częstsze i mocniejsze…
A jutro o 11:40 kolejna wizyta, trzymajcie kciuki za serducho!!! To będzie 6+1 ❤️
Jak u Was?

reklama
ja wczoraj odwiedziłam dziadków, babcia mi się dziwnie przyglądała i mówiła, że wyglądam jakoś inaczej. już któryś raz spotykam się z taką reakcją. Moja przyjaciółka mówi, że niektórzy mają taki dar, że widzą po twarzy, że kobieta jest w ciąży 😂😂
Jestem ciekawa, czy jak już poinformuje dziadków to okaże się, że babcia czuła to wcześniej.

Ogólnie samopoczucie bez zmian, mdłości niestety coraz częstsze i mocniejsze…
A jutro o 11:40 kolejna wizyta, trzymajcie kciuki za serducho!!! To będzie 6+1 ❤️
Jak u Was?
Mnie to się wydaje, że babcie zawsze mają nosa do takich spraw 😁
Trzymamy kciuki i czekamy na informacje ❤️❤️❤️

Dziewczyny, ktore stosują pregna dha - w opisie jest krotka wzmianka, że zawiera kwas foliowy, żelazo, dha, witaminę d, jod. Czytając skład pisze tylko omega 3dha więc sama nie wiem, czy ma ten pełen pakiet czy tylko dha??? 🤔

Dziewczyny, ktore stosują pregna dha - w opisie jest krotka wzmianka, że zawiera kwas foliowy, żelazo, dha, witaminę d, jod. Czytając skład pisze tylko omega 3dha więc sama nie wiem, czy ma ten pełen pakiet czy tylko dha??? 🤔
jeśli dobrze pamietam to ma, ja je brałam swego czasu ale przeszłam na prenatal uno(do 12tyg) duo od 12 tyg do końca, bo lepiej wypadały i tam DHA masz w osobnej kapsułce :)

reklama
TerZ sobie włączyłam opis tego dha to chyba jednak to jest samo dha bez pozostałych

Załączniki

• 1097F644-FD69-491C-9BF3-130459B0FEDB.png
    1097F644-FD69-491C-9BF3-130459B0FEDB.png
    55,6 KB · Wyświetleń: 41
Do góry