reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

Cudne sposoby przekazania info o dzidzi 👍🏼
Ja jestem tak zestresowana odkad mąż wrócił ze szok. Chyba do mnie dotarło i boje się. Bardzo boje się kolejnej straty. Leżę i płacze 😞😞
wszystko będzie dobrze, bo musi być dobrze!! Bądź dobrej myśli i wcale nie myśl, ze będzie kolejna strata!! Po burzy, zawsze wychodzi słońce !

reklama
u mnie w Gdańsku jest tylko INVICTA to tam do 19, ale tylko dlatego ze tam właśnie badają te próbki na miejscu, z tym ze dla mnie tam to wyprawa.. no a większość właśnie krótko :(
No co Ty, w Gdańsku masz co chwile diagnostykę i luxmed gdzie pobierają do wieczora :)
Na polanki całodobowo masz

No co Ty, w Gdańsku masz co chwile diagnostykę i luxmed gdzie pobierają do wieczora :)
Na polanki całodobowo masz
która diagnostyka? Mam trzy w pobliżu, i każda u mnie zamyka się o 14. Luxmed tego nie brałam pod uwagę, zawsze myślałam ze tam tylko klienci luxmedowi mogą pobierać, ale i tak do luxmed mam kawał drogi 😣

zaaaazdroszcze! Ja w tej ciazy obiecałam sobie powiedzieć po 1 trymestrze.. nie wiem jak wytrzymam :( niestety w listopadzie powiedziałam szybko, a dwa dni później…. 😒 teraz niby czuje ze jest dobrze, alee jakoś taka nauczkę od życia dostałam, ze wiem ze muszę czekać.. mówiliście w jakiś oryginały sposób czy porpsotu?
Ja poroniłam w dzień kiedy powiedziałam szefowi w pracy 🤷‍♀️ To dopiero timing

która diagnostyka? Mam trzy w pobliżu, i każda u mnie zamyka się o 14. Luxmed tego nie brałam pod uwagę, zawsze myślałam ze tam tylko klienci luxmedowi mogą pobierać, ale i tak do luxmed mam kawał drogi 😣
Tu masz wszystkie z godzinami, polanki jest całodobowa

Tu masz wszystkie z godzinami, polanki jest całodobowa
polanki to dla mnie wyprawa. Chyba jednak wole wstać o 5 i jechać blisko siebie przed praca. Moja młoda po 9 h w żłobku nie jest chetna na wyprawy autem jeszcze do sklepu, a co dopiero taki kawał, ale dobrze wiedzieć ze maja całodobowo, w awaryjnych przypadkach, już wiem gdzie jechać!

reklama
Do góry