Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Chwile człowieka nie ma i już tyle nowych osób Gratulacje Kochane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze, ciężka sprawa :/ A daleko masz z tego labo do pracy?Fajnie,że mamy ten sam termin. W tym labo co byłam jest od 7.30,ja pracuję od 7. W dodatku jestem na okresie próbnym i już nie wiem co wykombinować
Beta może być robiona po południu. Nie musisz być na czczoFajnie,że mamy ten sam termin. W tym labo co byłam jest od 7.30,ja pracuję od 7. W dodatku jestem na okresie próbnym i już nie wiem co wykombinować
większość labo zamyka się o 13, max 14, wiec pewnie w tym czasie jest w pracy.. sama teraz tez szukałam czy gdzieś mi pobiorą popołudniuBeta może być robiona po południu. Nie musisz być na czczo
Wiem,ale u mnie nie ma takiego labo żebym mogła pojechać po południu , szukam w necie czy gdzieś w okolicy jest jakieś czynne do późniejszych godzin.Beta może być robiona po południu. Nie musisz być na czczo
Daleko nie mam,ale w pracy muszę być przed 7kurcze, ciężka sprawa :/ A daleko masz z tego labo do pracy?
O kurczę... To współczuję...Wiem,ale u mnie nie ma takiego labo żebym mogła pojechać po południu , szukam w necie czy gdzieś w okolicy jest jakieś czynne do późniejszych godzin.
najczęściej w szpitalach można cały dzień. Sprawdz tam. U mnie tak jest.Wiem,ale u mnie nie ma takiego labo żebym mogła pojechać po południu , szukam w necie czy gdzieś w okolicy jest jakieś czynne do późniejszych godzin.
u mnie w Gdańsku jest tylko INVICTA to tam do 19, ale tylko dlatego ze tam właśnie badają te próbki na miejscu, z tym ze dla mnie tam to wyprawa.. no a większość właśnie krótkoO kurczę... To współczuję...
@MartaMarkry zazwyczaj jest choć jedno, które dłużej jest...ale @Wikmon pisze, że nie...
Ja mam pakiet badań do wykonania i też muszę kombinować, bo krzywa do zrobienia