reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2022 :)

reklama
Uff, powiedzieliśmy moim rodzicom. Chyba nadal do nich nie dotarło :D

Dołączę i ja. 5.04 i 7.04 robiłam test,dwa pozytywy. 7.04 to dzień,w którym miała być @. Dzisiaj robiłam betę, wyszło 211,3. Z kalkulatora wychodzi mi termin 18 grudnia 😉. Tylko się denerwuje bo w poniedziałek chciałam powtórzyć betę,ale nie mam jak i pewnie przez pracę przez cały tydzień nie będę mogła. A chciałbym wiedzieć czy przyrost ok.
Witamy i gratulacje!! 💚:)

Uff, powiedzieliśmy moim rodzicom. Chyba nadal do nich nie dotarło :D

Witamy i gratulacje!! 💚:)
zaaaazdroszcze! Ja w tej ciazy obiecałam sobie powiedzieć po 1 trymestrze.. nie wiem jak wytrzymam :( niestety w listopadzie powiedziałam szybko, a dwa dni później…. 😒 teraz niby czuje ze jest dobrze, alee jakoś taka nauczkę od życia dostałam, ze wiem ze muszę czekać.. mówiliście w jakiś oryginały sposób czy porpsotu?

zaaaazdroszcze! Ja w tej ciazy obiecałam sobie powiedzieć po 1 trymestrze.. nie wiem jak wytrzymam :( niestety w listopadzie powiedziałam szybko, a dwa dni później…. 😒 teraz niby czuje ze jest dobrze, alee jakoś taka nauczkę od życia dostałam, ze wiem ze muszę czekać.. mówiliście w jakiś oryginały sposób czy porpsotu?
Tak po prostu, ze mamy newsa i ze beda miec wnuka :) Ja juz nie dalam rady czekac, a oni tez wiem, ze woleliby wiedziec wczesniej. Emocje straszne! :D

Tak po prostu, ze mamy newsa i ze beda miec wnuka :) Ja juz nie dalam rady czekac, a oni tez wiem, ze woleliby wiedziec wczesniej. Emocje straszne! :D
ja w pierwszej ciazy, jak powiedziałam rodzicom to tak płakałam (ze szczęścia), ale oni pomyśleli ze się boje, ze co teraz itp i to było tak śmieszne bo zaczęli mnie pocieszać ze będzie dobrze i jakoś sobie poradzimy 😂 to był epizod.. godny wspomnienia 😂

ja po prostu pokazywałam zdjęcie z usg.

My w poprzedniej ciąży daliśmy mojemu tacie na urodziny skarbonkę z podobizna naszego pieska i doczepilismy kartkę „ na nowy „wózek”, a do tego zdjęcie w ramce na którym był nasz piesio z chustką na szyi „ będę bratem!” ( jak będziemy miały kiedyś, jakąś prywatna grupę to wrzucę Wam fotkę :) )

Reakcja była super, szkoda tylko, ze się szybko skończyła ta radość ;(

W tej ciąży byłam w takim szoku, ze jak tylko zobaczyłam druga kreskę to zadzwoniłam do mamy 😂

Jeśli chodzi o pozostałą rodzinę to mamy plan, żeby kupić takie magnesy jak już dzidzia będzie ładna na usg ❤️

Załączniki

• IMG_9010.jpg
    IMG_9010.jpg
    86,4 KB · Wyświetleń: 119
Cudne sposoby przekazania info o dzidzi 👍🏼
Ja jestem tak zestresowana odkad mąż wrócił ze szok. Chyba do mnie dotarło i boje się. Bardzo boje się kolejnej straty. Leżę i płacze 😞😞
Kochana, nie płacz! To najbardziej naturalna rzecz na świecie a straty są bardzo rzadkie. Gdyby było inaczej to nie byłoby nas na świecie :) Będzie dobrze, sama zobaczysz! Tulę mocno ❤️

reklama
My w poprzedniej ciąży daliśmy mojemu tacie na urodziny skarbonkę z podobizna naszego pieska i doczepilismy kartkę „ na nowy „wózek”, a do tego zdjęcie w ramce na którym był nasz piesio z chustką na szyi „ będę bratem!” ( jak będziemy miały kiedyś, jakąś prywatna grupę to wrzucę Wam fotkę :) )

Reakcja była super, szkoda tylko, ze się szybko skończyła ta radość ;(

W tej ciąży byłam w takim szoku, ze jak tylko zobaczyłam druga kreskę to zadzwoniłam do mamy 😂

Jeśli chodzi o pozostałą rodzinę to mamy plan, żeby kupić takie magnesy jak już dzidzia będzie ładna na usg ❤️
Ja w drugiej (*) powiedziałam dając kartkę taka. Kupiłam taka kartkę w action ze baby a w środku wkleilam taki tekst. Pamiątka została.. tylko pamietka :( teraz dla córki kupiłam body „mam sekrecik, będę starsza siostra”. Nic nie będę musiała mówić 😂

Załączniki

• C53B2DB9-6D7C-43E0-A4EC-D6D221A980C7.jpeg
    C53B2DB9-6D7C-43E0-A4EC-D6D221A980C7.jpeg
    94,3 KB · Wyświetleń: 85
Do góry