reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
ja do dnia dzisiejszego luteinę dowcipną biorę 3razy dziennie i z tego co mi się wydaję będę brać ją do końca a na pewno do 4 grudnia do kolejnej wizyty

I u mnie babiniec. Ja, zaraz cora i 4 kocice. Az troche wiecej testosteronu by sie przydalo. Jak kocice mojego meza albo brata zobacza to sie odkleic nie moga... :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój kot może nie jest typem takiego przytulasa ale 2 letnia córka bardzo i każdy facet wchodzący do domu jest jej wujkiem który zostaje okupowany przez nią do końca wizyty [emoji23][emoji23][emoji23]
ja do dnia dzisiejszego luteinę dowcipną biorę 3razy dziennie i z tego co mi się wydaję będę brać ją do końca a na pewno do 4 grudnia do kolejnej wizyty
Kiedyś czytałam ale nie pamiętam gdzie że luteina powinna być brana tylko do końca 16 tyg bo potem nie działa. I w zasadzie to chyba prawda bo nie znam ani nie spotkałam się z nikim takim kto urodził by w ciągu 2/3 dob od zaprzestania brania leku.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój kot może nie jest typem takiego przytulasa ale 2 letnia córka bardzo i każdy facet wchodzący do domu jest jej wujkiem który zostaje okupowany przez nią do końca wizyty [emoji23][emoji23][emoji23]

Kiedyś czytałam ale nie pamiętam gdzie że luteina powinna być brana tylko do końca 16 tyg bo potem nie działa. I w zasadzie to chyba prawda bo nie znam ani nie spotkałam się z nikim takim kto urodził by w ciągu 2/3 dob od zaprzestania brania leku.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Progesteron utwardza szyjke, o ile dobrze pamietam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A bierzesz luteine w związku z szyjką!? I który tc będzie 4 grudnia...
Ja mam odstawiac powoli od 36 tc i boję się że to za wcześnie!!!

reklama
Do góry