reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja już druga córkę urodziłam miesiąc wcześniej bo odeszły mi wody. A teraz przechodzilam ciążę książkowo ale 15 listopada obudzilam z mokrym tylkiem no i okazało się że wody mi znowu ciekna.
Niestety tak jak poprzednio zakończyło się cesarka ale przeszłam ja lepiej niż poprzednie 2 porody.
Na szczęście mała urodził A się dokładnie w skończonym 37 tyg i nie jest wczesniakiem :)

Dla mnie ta cisza jakąś dziwna bo przedtem się nie odzywalam bo nie nadazalam za Waszym pisaniem a teraz cisza w eterze

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się czujesz po cc?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez mam taki plan ;) ale i tak u mamy wyladuje ze.wzgledu na remonty i do domu pewnie przed nowym rakiem.wroce.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś rano wstałam siku a tam plamka luteiny ciemnożółta/pomaranczowa takiej wielkości: "*" . Ale nic się nie dzieje!!!
W nocy brzuch mnie trochę bolał...
To juz ten czas powoli, ze boli. Mnie sie napina. Maz mnie dzis po brzucho poglaskal a ten jak skala...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To już Twoje trzecie dzieciątko!?! Cudownie!!! Trzy tygodnie przed tp to już ciąża donoszona.
Trzecie i trzecia dziewczynka [emoji7] ale jestem zadowolona bo wiadomo już mam trening w wychowaniu dziewczyn to z 3 to już Pikuś [emoji16] gorzej ma mój Paweł bo już kombinuje gdzie kolejną łazienkę dobudowac [emoji23][emoji23]
A jak się czujesz po cc?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To moje 2 cc i powiem Ci że przeszłam to lepiej niż pierwszy poród sn. Miałam jakieś inne znieczulenie i normalnie ruszyłam nogami podczas operacji jedynie były takie "miekkie", jak tylko porządnie doszły do siebie (po godzinie w zasadzie) to mogłam już wstawać. Brzuch bolał tylko trochę pierwszego dnia, drugiego już chodziłam prosto, siadalam po turecku. Po 3 dobie nie odczuwalam żadnych objawów porodu jedynie mleko i mała w łóżeczku przypominały mi że urodziłam. Także było super, nawet dam poród bo zaczynałam sn i więcej się przy nim nabawilam z położonymi i lekarzami niż czułam ból :)

reklama
Trzecie i trzecia dziewczynka [emoji7] ale jestem zadowolona bo wiadomo już mam trening w wychowaniu dziewczyn to z 3 to już Pikuś [emoji16] gorzej ma mój Paweł bo już kombinuje gdzie kolejną łazienkę dobudowac [emoji23][emoji23]

To moje 2 cc i powiem Ci że przeszłam to lepiej niż pierwszy poród sn. Miałam jakieś inne znieczulenie i normalnie ruszyłam nogami podczas operacji jedynie były takie "miekkie", jak tylko porządnie doszły do siebie (po godzinie w zasadzie) to mogłam już wstawać. Brzuch bolał tylko trochę pierwszego dnia, drugiego już chodziłam prosto, siadalam po turecku. Po 3 dobie nie odczuwalam żadnych objawów porodu jedynie mleko i mała w łóżeczku przypominały mi że urodziłam. Także było super, nawet dam poród bo zaczynałam sn i więcej się przy nim nabawilam z położonymi i lekarzami niż czułam ból :)

Hahaha faktycznie cztery kobiety w domu to nie ma łatwo... Ale zapewne królewny tatusia :)

Do góry