reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Fajnie...
Ja też się do naturalnego szykuje i stresuję się bo będę chciała jechać do innego miasta ale dziewczyny mnie pocieszają że powinnam zdążyć...
Tyle że u mnie problemy szyjkowe więc nie znam dnia ani godziny

Kochana żadna z nas nie zna dnia ani godziny :) ja mam nadzieję że dotrwam do tego 4grudnia żeby ustalić termin :) i później do zjawienia się w szpitalu :) a ostatnio coś mnie mocniej dół pobolewa i czuję tak jak by młody zszedł w dół ale w piątek miałam ktg i wszystko ok same niziny :)

Kochana żadna z nas nie zna dnia ani godziny :) ja mam nadzieję że dotrwam do tego 4grudnia żeby ustalić termin :) i później do zjawienia się w szpitalu :) a ostatnio coś mnie mocniej dół pobolewa i czuję tak jak by młody zszedł w dół ale w piątek miałam ktg i wszystko ok same niziny :)
No mi brzuch często twardnieje. A tylko raz miałam ktg w 32 tc. To były skurcze ale słabe i nieregularne...

reklama
Spokojnie ja mam 50 km. Nie chcę rodzić tu gdzie aktualnie mieszkam, bo ten szpital to porażka.

Ja rodzę tam, bo mój lekarz prowadzący jest tam ordynatorem, u mnie w mieście jest dobry szpital ale wole tamten, po pierwsze chodzi o lekarza, po drugie jest to fajny mały oddział który bardzo mi pasuje a po trzecie rodziłam tam już synka i też przez wywołanie :)

Do góry