Dokładnie [emoji16] nawet kot to baba [emoji23][emoji23][emoji23]Hahaha faktycznie cztery kobiety w domu to nie ma łatwo... Ale zapewne królewny tatusia
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie [emoji16] nawet kot to baba [emoji23][emoji23][emoji23]Hahaha faktycznie cztery kobiety w domu to nie ma łatwo... Ale zapewne królewny tatusia
[emoji23][emoji23]Dokładnie [emoji16] nawet kot to baba [emoji23][emoji23][emoji23]
I u mnie babiniec. Ja, zaraz cora i 4 kocice. Az troche wiecej testosteronu by sie przydalo. Jak kocice mojego meza albo brata zobacza to sie odkleic nie moga... :d[emoji23][emoji23]
Mój kot może nie jest typem takiego przytulasa ale 2 letnia córka bardzo i każdy facet wchodzący do domu jest jej wujkiem który zostaje okupowany przez nią do końca wizyty [emoji23][emoji23][emoji23]I u mnie babiniec. Ja, zaraz cora i 4 kocice. Az troche wiecej testosteronu by sie przydalo. Jak kocice mojego meza albo brata zobacza to sie odkleic nie moga... :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kiedyś czytałam ale nie pamiętam gdzie że luteina powinna być brana tylko do końca 16 tyg bo potem nie działa. I w zasadzie to chyba prawda bo nie znam ani nie spotkałam się z nikim takim kto urodził by w ciągu 2/3 dob od zaprzestania brania leku.ja do dnia dzisiejszego luteinę dowcipną biorę 3razy dziennie i z tego co mi się wydaję będę brać ją do końca a na pewno do 4 grudnia do kolejnej wizyty
Progesteron utwardza szyjke, o ile dobrze pamietam.Mój kot może nie jest typem takiego przytulasa ale 2 letnia córka bardzo i każdy facet wchodzący do domu jest jej wujkiem który zostaje okupowany przez nią do końca wizyty [emoji23][emoji23][emoji23]
Kiedyś czytałam ale nie pamiętam gdzie że luteina powinna być brana tylko do końca 16 tyg bo potem nie działa. I w zasadzie to chyba prawda bo nie znam ani nie spotkałam się z nikim takim kto urodził by w ciągu 2/3 dob od zaprzestania brania leku.
A bierzesz luteine w związku z szyjką!? I który tc będzie 4 grudnia...ja do dnia dzisiejszego luteinę dowcipną biorę 3razy dziennie i z tego co mi się wydaję będę brać ją do końca a na pewno do 4 grudnia do kolejnej wizyty
Hihihihi to mąż będzie księciem wśród tylu BAB...I u mnie babiniec. Ja, zaraz cora i 4 kocice. Az troche wiecej testosteronu by sie przydalo. Jak kocice mojego meza albo brata zobacza to sie odkleic nie moga... :d
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego będzie wywolywany jeśli mogę zapytać!?!@Asiula24 nie wiem, każe to biorę, będę 4grudnia to zapytam. ja i tak będę miała najprawdopodobniej wywoływany bo na termin będę sie umawiać