reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@kosa1212 Nie możemy się stresować na wyrost a będzie co ma być, ja też będę rodzić parę dni przed świętami ( chce iść do szpitala 13.12, rodzić 14.12 ) fajnie to brzmi "chcę" hi hi ale na poród umawiać się będę chodź cesarki nie będę mieć :-) ale wszystko w terminie

Dziś cały dzień w piżamie hi hi dzień lenistwa ale musiałam odreagować po tym szpitalu i po dwu dniowej wizycie rodzinki , taki maraton to już nie dla mnie na wysokich obrotach
Miłego wieczorku dziewczyny

reklama
Przeszło mi trochę pofochowałam się na męża i obiecał mi że jak trafie do szpitala to on będzie i nikt go nie zatrzyma zobaczymy bo ja jego mamusi nie chce tu aby zajmowałam się moimi dziećmi wiec jak na razie jest ok i prawdopodobniej mój mąż będzie w poniedziałek za tydzień i tydzień w domu będzie.

A co do diety dla matek karmiących to mi położna mówiła aby próbować i jeść wszystko no chyba że maluszkowi zaszkodzi i bóli brzuszka będzie miało albo wsypkę to odstawić to a jak ja już pomyślę o kuchni szpitalne to już głodna jestem bo te ich marne wodniste zupki to szkoda mówić ale wiadomo mamusia zadba o to abym głodna nie była i codziennie obiadek będę miała

Hej dziewczyny
Ja tez ciężko spałam co godzinę się budziłam aż budzik zadzwonił i chłopaków do szkoły szykuje i zaraz wychodzę z nimi a jak wrócę idę spać do ledwo na oczy patrzę
Udanych wizyt

Hej dziewczyny,ja tez poszłam spać po 4 a mąż razem ze mną zmęczony,bo mu spać nie dałam. Juz mam dość i jestem taka zmęczona,do grudnia to ja nie wytrzymam chyba :( w tym tygodniu już wszystko chcemy przygotować i dokupić co trzeba,pojechać po wózek,foteliki i resztę potrzebnych maluszkom i mi rzeczy.
Miłego dnia życzę i powodzenia na wizytach!

Hej[emoji3] u mnie także nocka minęła zdecydowanie za szybko[emoji57] ja dzisiaj w planach kosmetyczka bo moje paznokcie wołają o pomoc!!! Miłego dnia !!!

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja za to spałam dzibyjak zabita z 2 przerwami na siusiu ale to były ekspresy i zasypiałam ja nawet nie wiem kiedy sie mąż do pracy zbierał jak nigdy.
Powodzenia na wizytach cudownych wieści☺

reklama
Do góry