reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Mnie mały dzisiaj kopał strasznie całą noc , rozpychał się i nie mogłam spac. Pierwszy raz dał taki popis. Teraz jak zombie..
Czy jest już ktoś kto ma wszytsko dla maleństwa ? Wszytsko przygotowane ?
Bo mnie to staranie stresuje że jeszcze nie mam wszystkiego, że nic nie jest gotowe.a tu zostało teoretycznie 6,5 tygodnia tylko
Miłego dnia :)

reklama
A ja mam jakieś przeboje żołądkowe od rana
I boli mnie brzuch. I w sumie nie wiem jak sobie pomóc. Odwiozlam męża do pracy i wracam. Do domu spać.

Witam się i ja :)
wczoraj to w połowie Belfra zasnęłam :( i przebudziłam się już po tylko na siusiu i mąż się ze mnie śmiał do którego momentu pamiętam :p , zasypiam błyskawicznie i jak na razie śpię dobrze z przerwami na siusiu ale to idę z oczami zamkniętymi :)
teraz tak myślę jak byłam w szpitalu na położnictwie w tamtym tygodniu to jak roznosili posiłki to nie było dla kobiet przed porodem i po porodzie wszyscy dostawali to samo
Wszystkim życzę miłego dnia i powodzenia na wizytach - ja dziś miałam mieć trzecie prenatalne ale przed szpital zostało to odwołane, muszę się w tym tygodniu znów umówić na wizytę i to usg bo już dawnooo nie widziałam swego maleństwa.

Mnie mały dzisiaj kopał strasznie całą noc , rozpychał się i nie mogłam spac. Pierwszy raz dał taki popis. Teraz jak zombie..
Czy jest już ktoś kto ma wszytsko dla maleństwa ? Wszytsko przygotowane ?
Bo mnie to staranie stresuje że jeszcze nie mam wszystkiego, że nic nie jest gotowe.a tu zostało teoretycznie 6,5 tygodnia tylko
Miłego dnia :)
Ja mam tylko ciuszki i rzeczy do szpitala. Tzn podkłady itp. I w zasadzie na początku dziecku nie wiele więcej trzeba. W Szwecji trzymają dziecko w pudełku po wyprawce, moi znajomi przez kilka nocy robili łóżeczko z wanienki. Nie ma co panikować. Jak się urodzi to się też wszystko znajdzie. Dla dziecka najważniejsze żeby była mama a reszta to tylko nasz komfort psychiczny

Ech, to widzę że nie tylko ja się stresuję przygotowaniami :) u mnie jeszcze sprawy remontowe mi spokój zabierają...
Dzień dobry wszystkim i miłego dnia :)
Ja dzisiaj jadę z sikami na badanie i na pobranie krwi... Mam nadzieję że będzie ok.

Sent from my WAS-LX1 using Forum BabyBoom mobile app

Dzień dobry wszystkim[emoji846] dziś wyjątkowo udało mi się pospać bez żadnych większych przestojów [emoji6]tzn jakieś siku było ale dość szybko zasypiałam.
Ja mam dużo rzeczy dla maluszka i siebie ale na razie leżą na strychu niewyprane, nie skręcone, ale są [emoji106]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam się i ja :)
wczoraj to w połowie Belfra zasnęłam :( i przebudziłam się już po tylko na siusiu i mąż się ze mnie śmiał do którego momentu pamiętam :p , zasypiam błyskawicznie i jak na razie śpię dobrze z przerwami na siusiu ale to idę z oczami zamkniętymi :)
teraz tak myślę jak byłam w szpitalu na położnictwie w tamtym tygodniu to jak roznosili posiłki to nie było dla kobiet przed porodem i po porodzie wszyscy dostawali to samo
Wszystkim życzę miłego dnia i powodzenia na wizytach - ja dziś miałam mieć trzecie prenatalne ale przed szpital zostało to odwołane, muszę się w tym tygodniu znów umówić na wizytę i to usg bo już dawnooo nie widziałam swego maleństwa.
Jak urodziłam synka to w szpitalu nam dawali truskawki. Byłam zdziwiona bo jak rodziłam córkę to to było w produktach zabronionych. Pani od laktacji tłumaczyła że teraz można jeść prawie wszystko i trzeba sprawdzić czy zaszkodzi dziecku czy nie. Ja bym na święta pierogów z kapustą może nie zjadła ale ruskie czemu nie i po tej cukrzycy na 100% blacha sernika będzie moja

Ech, to widzę że nie tylko ja się stresuję przygotowaniami :) u mnie jeszcze sprawy remontowe mi spokój zabierają...
Dzień dobry wszystkim i miłego dnia :)
Ja dzisiaj jadę z sikami na badanie i na pobranie krwi... Mam nadzieję że będzie ok.

Też planowałam remont i szafę zabudowana ale ciągle nie ma kasiory i raczej teraz zbieram na suszarkę bębnowa bo już ciągle mi stoją dwie suszarki a co dopiero jak się trzecie urodzi. Wiecznie zakopana w praniu. . Powodzenia na badaniu

A ja z nowości od piątku jestem na insulinie. Za nic nie mogłam zbić cukru na czczo. Ciągle był między 90 a 99. Do tego rodzinka zaraziła mnie przeziębieniem i teraz siedzę z nebulizatorem przy nosie. Spalabym dziś dobrze gdyby córka nie kaszlała jak Stary palacz...

reklama
Też planowałam remont i szafę zabudowana ale ciągle nie ma kasiory i raczej teraz zbieram na suszarkę bębnowa bo już ciągle mi stoją dwie suszarki a co dopiero jak się trzecie urodzi. Wiecznie zakopana w praniu. . Powodzenia na badaniu
Też mi się marzy suszara... I u nas też ciągle brak kasy. Moi rodzice pomagają nam finansowo z tym remontem ale doprowadza mnie to już do szału, bo każdą rzecz, każdy wydatek to negocjacje z nimi. A ich zdaniem stare nieszczelne okno można zostawić, a to kibel stary da się wyczyścić i da radę... Ekipę remontową szukałam przez 2 miesiące, a i tak mój Tata wybrał sobie swoją... Już nie mam siły na dyskusje z nimi i postanowiłam wziąć kredyt, żeby spokojnie móc sobie pokupować część rzeczy.

Do góry