reklama
Właśnie czytam wszędzie o tych robalachNie mam zdania na temat tych ikeowych a wiem ze o taki pytalas. Byle nie gryka kokos, bo dziewczyny cos mowily, ze robale.potrafia sie legnac.
Co ciekawego na netfliksie ogladasz?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczę jakie są te z ikeii. Ja oglądałam dziś grandma akurat. tak z nudów
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życiaDzięki dziewczyny
@Maggie bardziej bym powiedziała że charakter pracoholika się ujawnia, heh... Ale też mnie powoli to męczy, tylko staram się trzymać w ryzach wiedząc że jak tylko zwątpię to się całkiem posypię a co do brownie to podziel się przepisem bo brzmi ciekawie
Ja już pewnie się nie odezwę bo właśnie czekam na dworcu na siostrę (świadka) i potem nie będzie czasu więc jeśli tak wyjdzie, to miłego weekendu wszystkim
A ja jak zwykle wieczorkiem się witam z wami dziewczyny
Dziś lepiej
Co do wanienki to ja już mam kupioną zwykłą dużą bo te małe się nie opłaca
Jutro mąż przyjeżdża na 2 dnii wiec melduje że mnie nie będzie od niedzieli do poniedziałku
Zinc
Fanka BB :)
Dziewczyny ja tak króciutko bo dzisiaj miałam nerwowy dzień ale miło zakończony, bo siostry cioteczne zabrały mnie do restauracji. Miałam dzisiaj USG i wszystko jest w porządku, nasz chłopak ma już 1370g i jest pięknie ustawiony już główką do dołu szyjka jest dł 35mm
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzien dobry. Ja to rano budze sie tak jak by mnie ktos kijem zajechal i niestety z kazdym dniem gorzej. Ale bez poduszki wężowej pewnie wcale bym nie spala 
Codziennie pobodka o 5 i do pracy. Jak dzien zaczynam tak wcześnie to nie ma problemu bezsennosci. Padam o 10 jak mucha. Niestety przyzwyczajenie wpływa też na weekend. I nie ma spania do 9
Codziennie pobodka o 5 i do pracy. Jak dzien zaczynam tak wcześnie to nie ma problemu bezsennosci. Padam o 10 jak mucha. Niestety przyzwyczajenie wpływa też na weekend. I nie ma spania do 9
kosa1212
Fanka BB :)
Ja też już na nogach. Miałam zamiar pospać dłużej ale chyba też przyzwyczajenie z pracy jeszcze trzyma[emoji3] u nas dzisiaj zapowiada się ładna pogoda. Muszę troszkę ogarnąć mieszkanie a potem chyba pojedziemy na grzyby. Uwielbiam je zbierać a w tym roku jakoś nie było okazji. Miłego dnia dla wszystkich
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama