reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzien dobry. Ja to rano budze sie tak jak by mnie ktos kijem zajechal :cool: i niestety z kazdym dniem gorzej. Ale bez poduszki wężowej pewnie wcale bym nie spala:cool2:
Codziennie pobodka o 5 i do pracy. Jak dzien zaczynam tak wcześnie to nie ma problemu bezsennosci. Padam o 10 jak mucha. Niestety przyzwyczajenie wpływa też na weekend. I nie ma spania do 9 :D
A nie myslisz o L4? Juz kazdy elkaz ci wypisze. Jest.100% platne, wiec nic nie tracisz.
Co do spania to spie niezle ale akurat wczoraj nie moglam zasnac i dzis obudzilismy sie o 8 20 a na 9 byla szkola rodzenia. Zdążyliśmy :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też już na nogach. Miałam zamiar pospać dłużej ale chyba też przyzwyczajenie z pracy jeszcze trzyma[emoji3] u nas dzisiaj zapowiada się ładna pogoda. Muszę troszkę ogarnąć mieszkanie a potem chyba pojedziemy na grzyby. Uwielbiam je zbierać a w tym roku jakoś nie było okazji. Miłego dnia dla wszystkich

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie tez dosc ladna pogoda. Niestety nie moge skorzystać. Zajecia, potem do sklepu z plytkami, potem szybkie pakowanie tego co jeszcze mamy w domu i jedziemy do mamy. Jutro droga powrotna :)

Podobno przyszly tydzien ma byc ladny :)

Dzień dobry wszystkim :) a ja ostatnio mam tak ze nawet jak pójdę wcześnie spać i budzę się nad ranem to i tak w ciągu dnia najlepiej co chwila robiłabym sobie drzemki. Magia III trymestru?? [emoji848]
Miłego dnia dla każdej z Was.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Chyba troche magia III trymestru a troche pogoda.
Taka drzemka po obiadku jest fajna :)

U mnie dziś o 5:30 było już po spaniu :) ale ja chodzę dość wcześniej spać i z reszta nigdy nie lubiłam spać długo nad ranem także mi to nawet pasuje :) ale z uwagi na sobotę trochę ogarnęłam i na razie znów wyleguje się przed dzień dobry TVN :).

@M@gda z tego co widzę w kalendarzu dziś nikt nie ma wizyt, także nie wstawiam kalendarza :) powodzenia na szkole rodzenia :)
Dzieki maggie ze rzucilas okiem :)

Pochwal sie jak wyszlo :)

Pycha!! Ale oczywiście wyrosło na 1 cm Haha. Nie mam ręki do pieczenia w ciąży. Ale nie przeszkadza ze cienkie bo więcej zjem Haha i cukru dobre. A teraz kupiłam chałkę i mam taka ochotę na taka z masłem No zobaczymy jak po tym cukry będą. Na eksperymenty mnie wzięło [emoji85][emoji87]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zrobiłam pranie,spałam trochę,bo w nocy coś nie bardzo,w ogóle taki ponury dzień i jestem już zmęczona i ciagle zestresowana,potłuklo się lustro od toaletki takie ładne z lampami,otworzyłam drzwi i bah,spadło!miało być na sprzedaż a teraz kicha :( a mąż dobra nie przejmuj się, a mi się płakać chce nawet przez lustro :oo:

Pycha!! Ale oczywiście wyrosło na 1 cm Haha. Nie mam ręki do pieczenia w ciąży. Ale nie przeszkadza ze cienkie bo więcej zjem Haha i cukru dobre. A teraz kupiłam chałkę i mam taka ochotę na taka z masłem No zobaczymy jak po tym cukry będą. Na eksperymenty mnie wzięło [emoji85][emoji87]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam ostatnio cały czas ochotę na chałkę. Mogłabym ją jeść codziennie[emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry!

Życzę wszystkim udanego słonecznego dnia.

Dzisiaj na obiadek spagetti.
Powiem wam, że od kilku dni mierzę ten cukier i najwyższy wynik to 118 . Taki wynik to po kopytkach z mąką pszenną , mięsie w sosie i surówce czyli po obiedzie absolutnie nie dietetycznym. Mam nadzieję że takie dobre wyniki się utrzymają. Oczywiście trzymam dietę i tylko wyjątkowo pozwalam sobie na takie szaleństwa.

Do góry