reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej, u mnie już ostatnie dopinanie wszystkiego, dziś popołudniu już będziemy mieli na miejscu obu świadków, jakoś tak wyszło, wczoraj po niezłym poślizgu i zamieszaniu w końcu odebralismy obrączki, a jutro o 11 wielka chwila :-D
Przeprowadzka w końcu też zakończona wczorajszą dostawą pralki, heh więc pomału na prostą. Jeszcze tylko bym nie zapomniała dziś o 20 po bukiet pójść to będzie dobrze ;-)
Za tydzień jeszcze troszkę ogarniania i biegania po lekarzach (lab, diabetolog, ortopeda i neurolog w jednym tygodniu więc będzie wesoło), do tego znów czeka nas wizyta na policji w związku z tamtą oszustką i niespodziewany remont łazienki. Ale pociesza mnie fakt, że potem już powoli zacznie się z górki ;) tylko mgr i wyprawka do ogarniania.
Co do mojej dalekiej wizyty u gina wczoraj postanowiliśmy, że wybierzemy się prywatnie na usg do dr Doeringa.

Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze i są same dobre wieści. Mimo że nie piszę ostatnio, to pamiętam o Was i trzymam kciuki za każdą.

reklama
Nie, mnie nikt nie wyliczał wagi, Bmi i jej prawidłowego przyrostu. W drugiej ciąży nie miałam cukrzycy , nie przytyłam bardzo a I tak syn ważył 4670g.
Niektóre dzieci po prostu się takie rodzą i to nie jest w żadnym stopniu nieodpowiednie :-) mi lekarka wyjaśniła to w ten sposób, że dziecko z ciąży cukrzycowej może być obciążone cukrzyca, bądź tendencja do życia w przyszłości, dlatego tak ważne jest pilnowanie cukrów i wagi... Ale jak jest tak naprawdę sama nie wiem, nie chce się bezpodstawnie wymadrzac :p

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, u mnie już ostatnie dopinanie wszystkiego, dziś popołudniu już będziemy mieli na miejscu obu świadków, jakoś tak wyszło, wczoraj po niezłym poślizgu i zamieszaniu w końcu odebralismy obrączki, a jutro o 11 wielka chwila :-D
Przeprowadzka w końcu też zakończona wczorajszą dostawą pralki, heh więc pomału na prostą. Jeszcze tylko bym nie zapomniała dziś o 20 po bukiet pójść to będzie dobrze ;-)
Za tydzień jeszcze troszkę ogarniania i biegania po lekarzach (lab, diabetolog, ortopeda i neurolog w jednym tygodniu więc będzie wesoło), do tego znów czeka nas wizyta na policji w związku z tamtą oszustką i niespodziewany remont łazienki. Ale pociesza mnie fakt, że potem już powoli zacznie się z górki ;) tylko mgr i wyprawka do ogarniania.
Co do mojej dalekiej wizyty u gina wczoraj postanowiliśmy, że wybierzemy się prywatnie na usg do dr Doeringa.

Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze i są same dobre wieści. Mimo że nie piszę ostatnio, to pamiętam o Was i trzymam kciuki za każdą.

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Cieszę się,że problemy już za wami. Niech jutro będzie dla was przepiękny dzień.

Niektóre dzieci po prostu się takie rodzą i to nie jest w żadnym stopniu nieodpowiednie :-) mi lekarka wyjaśniła to w ten sposób, że dziecko z ciąży cukrzycowej może być obciążone cukrzyca, bądź tendencja do życia w przyszłości, dlatego tak ważne jest pilnowanie cukrów i wagi... Ale jak jest tak naprawdę sama nie wiem, nie chce się bezpodstawnie wymadrzac :p

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie o to mi chodzi , że waga dziecka nie musi mieć związku z cukrzycą. Ja teraz też pilnuje diety.

Trzymam kciuki za jutrzejszy dzień!! żeby wszystko się udało :)

Dzięki dziewczyny :)
@Maggie bardziej bym powiedziała że charakter pracoholika się ujawnia, heh... Ale też mnie powoli to męczy, tylko staram się trzymać w ryzach wiedząc że jak tylko zwątpię to się całkiem posypię:p a co do brownie to podziel się przepisem bo brzmi ciekawie ;)

Ja już pewnie się nie odezwę bo właśnie czekam na dworcu na siostrę (świadka) i potem nie będzie czasu więc jeśli tak wyjdzie, to miłego weekendu wszystkim :)

Dzięki dziewczyny :)
@Maggie bardziej bym powiedziała że charakter pracoholika się ujawnia, heh... Ale też mnie powoli to męczy, tylko staram się trzymać w ryzach wiedząc że jak tylko zwątpię to się całkiem posypię:p a co do brownie to podziel się przepisem bo brzmi ciekawie ;)

Ja już pewnie się nie odezwę bo właśnie czekam na dworcu na siostrę (świadka) i potem nie będzie czasu więc jeśli tak wyjdzie, to miłego weekendu wszystkim :)

Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!! Pięknego ślubu, dużo energi i żeby wszysko wyszło po Waszej myśli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry