reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Nie mam zdania na temat tych ikeowych a wiem ze o taki pytalas. Byle nie gryka kokos, bo dziewczyny cos mowily, ze robale.potrafia sie legnac.

Co ciekawego na netfliksie ogladasz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie czytam wszędzie o tych robalach
Zobaczę jakie są te z ikeii. Ja oglądałam dziś grandma akurat. :D tak z nudów

Dzięki dziewczyny :)
@Maggie bardziej bym powiedziała że charakter pracoholika się ujawnia, heh... Ale też mnie powoli to męczy, tylko staram się trzymać w ryzach wiedząc że jak tylko zwątpię to się całkiem posypię:p a co do brownie to podziel się przepisem bo brzmi ciekawie ;)

Ja już pewnie się nie odezwę bo właśnie czekam na dworcu na siostrę (świadka) i potem nie będzie czasu więc jeśli tak wyjdzie, to miłego weekendu wszystkim :)
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

A ja jak zwykle wieczorkiem się witam z wami dziewczyny
Dziś lepiej
Co do wanienki to ja już mam kupioną zwykłą dużą bo te małe się nie opłaca
Jutro mąż przyjeżdża na 2 dnii wiec melduje że mnie nie będzie od niedzieli do poniedziałku

Dziewczyny ja tak króciutko bo dzisiaj miałam nerwowy dzień ale miło zakończony, bo siostry cioteczne zabrały mnie do restauracji. Miałam dzisiaj USG i wszystko jest w porządku, nasz chłopak ma już 1370g i jest pięknie ustawiony już główką do dołu :) szyjka jest dł 35mm

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie mogę spać :( te hormony ciążowe się udzielają mi coraz bardziej:/
@Zinc fajnie,ze wszystko dobrze,już duży chłopak!Ja nie wierze sama,ze już mam takie dwa kilowe bobaski w brzuchu :)

Dzien dobry. Ja to rano budze sie tak jak by mnie ktos kijem zajechal :cool: i niestety z kazdym dniem gorzej. Ale bez poduszki wężowej pewnie wcale bym nie spala:cool2:
Codziennie pobodka o 5 i do pracy. Jak dzien zaczynam tak wcześnie to nie ma problemu bezsennosci. Padam o 10 jak mucha. Niestety przyzwyczajenie wpływa też na weekend. I nie ma spania do 9 :D

Ja też już na nogach. Miałam zamiar pospać dłużej ale chyba też przyzwyczajenie z pracy jeszcze trzyma[emoji3] u nas dzisiaj zapowiada się ładna pogoda. Muszę troszkę ogarnąć mieszkanie a potem chyba pojedziemy na grzyby. Uwielbiam je zbierać a w tym roku jakoś nie było okazji. Miłego dnia dla wszystkich

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja miałam zamiar się wyspać, ale chodząc spać o 22 dłużej już mi się spać nie chce. Szkoda mi budzić mojego zmęczonego po tygodniu pracy więc wzielam książkę i poszłam na kanapę :)

Do góry