reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzięki dziewczyny :)
@Maggie bardziej bym powiedziała że charakter pracoholika się ujawnia, heh... Ale też mnie powoli to męczy, tylko staram się trzymać w ryzach wiedząc że jak tylko zwątpię to się całkiem posypię:p a co do brownie to podziel się przepisem bo brzmi ciekawie ;)

Ja już pewnie się nie odezwę bo właśnie czekam na dworcu na siostrę (świadka) i potem nie będzie czasu więc jeśli tak wyjdzie, to miłego weekendu wszystkim :)
@Mikado93 wszytskiego najlepszego na nowej drodze życia. Życzę ci, żeby deszczowe dni zdarzały tylko po to, żeby docenić te słoneczne. Szczęścia :)

reklama
@Maggie bardziej bym powiedziała że charakter pracoholika się ujawnia, heh... Ale też mnie powoli to męczy, tylko staram się trzymać w ryzach wiedząc że jak tylko zwątpię to się całkiem posypię:p a co do brownie to podziel się przepisem bo brzmi ciekawie ;)

Ja już pewnie się nie odezwę bo właśnie czekam na dworcu na siostrę (świadka) i potem nie będzie czasu więc jeśli tak wyjdzie, to miłego weekendu wszystkim :)
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia przepieknego ślubu☺

Wszystkiego najlepszego na Nowej drodze życia! :)

Nie znam Cię Mikado ale życzę Ci szczęścia ! [emoji322][emoji132]
1506092762-aaaaaa.jpeg

Ode mnie też samej pomyślności i aby jutrzejszy dzień był początkiem wspaniałej, wspólnej drogi. Wszystkiego najpiękniejszego :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzisiaj ostatni dzień w pracy.[emoji3] jupi jupi jupi[emoji3] przez weekend nie mam zamiaru nic robić a od poniedziałku wezmę się za wyprawkę i może wreszcie porządnie ogarnę dom[emoji3] Nie dam rady już was doczytać ale od poniedziałku będę na bieżąco [emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny,tu cały dzień szaro. Ja ugotowałam rosół,pranie zrobiłam i potem kanapa i netflix tylko. Któraś doradzi na temat materaca do łóżeczka :hmm:?
@Mikado93 wytrwałości i szczęścia życzę :happy2:
Nie mam zdania na temat tych ikeowych a wiem ze o taki pytalas. Byle nie gryka kokos, bo dziewczyny cos mowily, ze robale.potrafia sie legnac.

Co ciekawego na netfliksie ogladasz?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny dzisiaj ostatni dzień w pracy.[emoji3] jupi jupi jupi[emoji3] przez weekend nie mam zamiaru nic robić a od poniedziałku wezmę się za wyprawkę i może wreszcie porządnie ogarnę dom[emoji3] Nie dam rady już was doczytać ale od poniedziałku będę na bieżąco [emoji3]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super, ze i ty juz na ciazowym. Najwyzsza pora ;) teraz wiecej czasu na wszystko bedziesz miala :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry