reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry wszystkim :) a ja ostatnio mam tak ze nawet jak pójdę wcześnie spać i budzę się nad ranem to i tak w ciągu dnia najlepiej co chwila robiłabym sobie drzemki. Magia III trymestru?? [emoji848]
Miłego dnia dla każdej z Was.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Witam sie z.rana. dzis bez kalendarza bo zaspalam - na 9 mam szkole rodzenia a wlasnie wyjechalismy spod domu. Dziewczyny,vzy ktoras z was moglaby wrzucic kalendarz?
Sorki...

Mikado jeszcze raz najpiekniejszego dni w zyciu:)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziś o 5:30 było już po spaniu :) ale ja chodzę dość wcześniej spać i z reszta nigdy nie lubiłam spać długo nad ranem także mi to nawet pasuje :) ale z uwagi na sobotę trochę ogarnęłam i na razie znów wyleguje się przed dzień dobry TVN :).

@M@gda z tego co widzę w kalendarzu dziś nikt nie ma wizyt, także nie wstawiam kalendarza :) powodzenia na szkole rodzenia :)

Miłego dnia dziewczyny:-D

Mikado jeszcze raz duuuużo szczęścia.

U mnie pogoda paskudna. Zaraz jedziemy po zakupy, potem sprzątanie, obiadek i słodkie lenistwo.

Dzień dobry :) ja średnio spałam,głowa mnie coś boli,pogoda tu tez paskudna. Ja dziś piorę ciuszki te które kupiliśmy ostatnio i zamawiam te rożki i inne drobiazgi w końcu, żeby mi wysłali z Polski. Tak właśnie myśle piorę te ciuszki,a i tak będę prac jeszcze raz później wszystkie i te co już poparłam i te co teraz się piorę,bo ja jestem perfekcjonistka i jak mi się gdzieś zakurzy nie daj Boże :D
Miłego dnia!

Właśnie wstawiłam do piekarnika brownie z cukini [emoji5]mam nadzieje ze wyjdzie i będzie dobre i oczywiście cukier jak się należy [emoji87][emoji85]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja kiedyś robiłam Brownie z kaszy jaglanej, było przepyszne. Nikt nie był w stanie stwierdzić z czego zostało zrobione :-) cukry były w porządku, a gościom dosladzalam podając z konfiturą wiśniowa :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny
Ja już mam dość tej paskudnej pogody cały tydzień leje i leje i łeb pęka :frown::realmad:

Ja czekam na męża bo już jedzie tylko nie wiem o której będzie ehh
Ogarniam mieszkanie i jakaś kolacje dobra zrobię

@Mikado93 Jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia

Dziewczyny życzę wam miłego weekendu

Do góry