M@gda
Moderatorka
Właśnie jak jeździłam wózkiem zanim go kupiłam, nieźle mi się go prowadziłoSiostra na Barlette i jest bardzo zadowolona [emoji1]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie jak jeździłam wózkiem zanim go kupiłam, nieźle mi się go prowadziłoSiostra na Barlette i jest bardzo zadowolona [emoji1]
Hej dziewczyny
Sorry że zamilkłam ale mąż wrócił i wiadomo że wolem z nim spędzić ten czas a on jeszcze dziś znów wyjeżdża w delegacje i prawdopodobniej wróci za 2 tyg ja mam taka nadzieje bo mieliśmy jechać razem na badania prenatalne nawet tak datę ustaliłam aby on był w domu.
Widzę że burza przeszła przez forum ale ja mam to gdzieś kto co robi ich sprawa
Ale powiem ci M@gda że ja ciebie rozumiem bo ja wiem co to znaczy stracić ojca bo sama go straciłam półtora roku temu więc nie miał prawa nikt na ciebie tak naskakiwać bo najwidoczniej ktoś jeszcze przez to nie przeszedł.
Uciekam ogarniać prowiant dla męża bo jak zwykle cały dzień w kuchni dziś spędzę
Hej. Mi też się podoba ten wózek i właśnie ostatnio patrzyłam na OLX. Ceny są spoko za używany. Chyba, że znajdę tutaj podobny model z innej firmy. Też uważam, że to trochę za dużo kasy na nowke. Wolę lepszej jakości używke niż kupić nowy na który mnie stać i nie będzie spełniać moich oczekiwań.Siostra na Barlette i jest bardzo zadowolona [emoji1]
Cześć kochane,Allime, jak wczorajsza impreza? Udala sie?
Ja jak bylam w piatek w.pracy to tyle nowych twarzy, ze chyba firmy nie poznam jak wroce po rodzicielskim
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom