Gie er akurat m.in. do ciebie byla kierowana moja rezygnacja z funkcji moderatora. I jej nie chcialas. Oddalabym bez zalu. Jakos po tym tez nikt sie nie zglosil zeby przejac moje obowiazki nawet jak napisalam ze jakis czas mnie nie bedzie. Argument, ze nikt nie chcial mi robic przykrosci jest conajmniej nietrafiony, bo w tamtym czasie bylabym wrecz wdzieczna, gdyby ktos mnie zastapil, a tu nawet kalendarza na zmiane nie udalo sie przez kilka dni wrzucac.
I owszem smierc mojego taty ma tu duzo na rzeczy, bo jezdzilam czesciej do domu, siedzialam godzinami w hospicjum, a pozniej nie mialam na to zwyczajnie czasu i ochoty, zeby sledzic forum i patrzec czy sie zfochacie czy nie i za co.
Ponadto swoich pogladow nie zmienie, bo ktos tak chce i nie posegreguje ludzi na gorszych i lepszych. Stworzylam liste, byla zaakceptowana. Po tym jak poprosilyscie o nie dodawanie nowych ludzi, nie.dodawalam ich. A jak chcialyscie watek dla siebie wystarczylo liste vip stworzyc i juz. Powiedzialam wam wtedy ze usuwanie ludzi z zamknietego czesto nie dziala i lepiej nowe zrobic.
Ja wam zycze nadal jak najlepiej i mnie trzymanie kciukow za wasze wizyty nie boli. Ale byc moze ktos sobie tego nie zyczy. Wieczorem przejrze kalendarz i jesli jestes gdzies wpisana to cie z niego usune.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom