reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jestem, ale mi wstyd ze tu nie pisze.
Muszę sie poprawić obiecuje :*
Rossiczka Ty jak zawsze wstrzelisz się z pytaniem zakupów
Ja oczywiscie jestem za szklanymi , takie też miałam z Maksiem....z firmy nuk.
Ale teraz prowizorycznie wzięłam plastik z sauvinex, bo chce jednak cyckiem podawać ☺

Po wizycie dobrze. Mały waży 1188 i wszystko jest ok.Tylko łożysko się lekarzowi średnio podobało-stwierdził,że musi się jeszcze podnieść.Dostałam skierowania na różyczkę,morfologię,mocz itp.Co do wymiotów to powiedział,że niestety,ale to się jeszcze zdarza.Jakby się to powtarzało często to mam się zgłosić do niego.Kolejna wizyta za 3 tyg.

Dziewczyny nie jesteście same...ja też nie wiem co kupić i jaki kolor itp.Jeszcze nic konkretnego nie wybrałam.Teraz zmykam ogarnąć trochę dom bo jutro wszystkiego na raz nie pokonam.

Po wizycie dobrze. Mały waży 1188 i wszystko jest ok.Tylko łożysko się lekarzowi średnio podobało-stwierdził,że musi się jeszcze podnieść.Dostałam skierowania na różyczkę,morfologię,mocz itp.Co do wymiotów to powiedział,że niestety,ale to się jeszcze zdarza.Jakby się to powtarzało często to mam się zgłosić do niego.Kolejna wizyta za 3 tyg.

Dziewczyny nie jesteście same...ja też nie wiem co kupić i jaki kolor itp.Jeszcze nic konkretnego nie wybrałam.Teraz zmykam ogarnąć trochę dom bo jutro wszystkiego na raz nie pokonam.
ale już duża dzidzia :) !

Zaczęłam się nad czymś dziewczyny zastanawiać. Początkowo wiadomo łóżeczko z przewijakiem będą stać w naszej sypialni. O tyle o ile kosmetyki i rzeczy niezbędne do przewijania znajdą się w organizerze na łóżeczko, o tyle komoda z ciuszkami Małej musi stać w jej pokoiku. Jak to rozwiązać? Zawsze mieć jakiegoś bodziaka w zapasie przy łóżeczku?

reklama
Zaczęłam się nad czymś dziewczyny zastanawiać. Początkowo wiadomo łóżeczko z przewijakiem będą stać w naszej sypialni. O tyle o ile kosmetyki i rzeczy niezbędne do przewijania znajdą się w organizerze na łóżeczko, o tyle komoda z ciuszkami Małej musi stać w jej pokoiku. Jak to rozwiązać? Zawsze mieć jakiegoś bodziaka w zapasie przy łóżeczku?
To nie bedzie zbyt skomplikowane. Samo sie rozwiaze. Dziecko przebiera sie zazwyczaj po kompieli i po nocy. Mozesz trzymac jakies jedne body w organizerze. A jak przecieknie i zabrudzi co innego to przeciez zobaczysz. Zgarniesz po drodze do przewijaka

Do góry