reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
a już jakaś firma wybrana ? :)
Przy Łucji miałam avent i teraz chyba też tak zostanie. Najpierw mieliśmy plastikową ale powiem Ci, że brzydziły mnie te zacieki i to ze po chwili użytkowania wyglądała tak jakbyśmy nie zmieniali jej miesiącami ;/. Przeszłam na szklane i od razu "przyjemniej" karmiło się dziecko. Trochę cięższa ale tak i tak nigdy się nie stłukła. Teraz na start kupię szklaną a potem przy regularnym z butelki korzystaniu tym bardziej.

@pieszczoszka 1988 no teraz doczytałam o tej insulinie. Kochama nasza <tuli> Ja też bym miała pietra z tymi igłami. Ale pewnie sama bym sobie zrobiła szybciej niż dała Ł. ^^ Trzymaj się dzielnie. Na szczeście już bliżej jak dalej :*

@Ankuś to ja tak z 7 z przodu miałam. Zeszlam z wagi i nie wiedziałam czy zjeść to ciastko czy nie xD Ale zjadłam, a co mi tam ^^ I tak już mam cellulit po łokcie xD Ja dziś wpłacam zaliczkę na szkołę. Ale zaczynamy dopiero w październiku. Cieszę się jak dziecko :D

@zielona26 cieszę się że wreszcie jesteś spkojna. :*

@Guardian Angel, takie zawroty w ciaży się zdarzają. Ja do tego mam ciemnice przed oczami ;) Nie wiem, może to od zmiany wagi i ilości krwi w organiźmie. Jak uda Ci się coś skonsultować z kardio to daj znać. Zawsze to jakaś nowa wiedza :)

@Rossiczka, jestem jestem :* Pocieszę Cię że ja też nie wiem co mam kupić. Wiem tyle że brązy, beże i zielenie. Na tym koniec. Teraz we wrześniu mam dostać pościel z ochraniaczami od taty. Wybrałam sobie kolor a On funduje <3 Kochany jest :) Cały czas zastanawiam się czy kupować kokon...

Ja dziś rano odwiedziłam endo i zrobilam toksoplazmozę bo zapomniałam :/ A potem spałam od 10 do 13 xD Zaczęłam ostatnio puchnąć w trakcie snu. Wstaję taka nabrzmiała i rozgrzana. Brrr... No nic będę się obserwować. Może to taka jednorazowa historia.

Też coraz bardziej nad kokonem myślę ;-) zostawiam więc na koniec :-)
Fajnie, że Tatuś zrobił Ci taki prezent. Czekam na fotki

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też coraz bardziej nad kokonem myślę ;-) zostawiam więc na koniec :-)
Fajnie, że Tatuś zrobił Ci taki prezent. Czekam na fotki

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam sleepee :) fajna jakość. Tylko uprzedzam że są tak jakby mniej puchate, mniej napompowane niż np z tinystar.
Ps. Coś Ci podeslalam na prv

Do góry