reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
a już jakaś firma wybrana ? :)
Przy Łucji miałam avent i teraz chyba też tak zostanie. Najpierw mieliśmy plastikową ale powiem Ci, że brzydziły mnie te zacieki i to ze po chwili użytkowania wyglądała tak jakbyśmy nie zmieniali jej miesiącami ;/. Przeszłam na szklane i od razu "przyjemniej" karmiło się dziecko. Trochę cięższa ale tak i tak nigdy się nie stłukła. Teraz na start kupię szklaną a potem przy regularnym z butelki korzystaniu tym bardziej.

@pieszczoszka 1988 no teraz doczytałam o tej insulinie. Kochama nasza <tuli> Ja też bym miała pietra z tymi igłami. Ale pewnie sama bym sobie zrobiła szybciej niż dała Ł. ^^ Trzymaj się dzielnie. Na szczeście już bliżej jak dalej :*

@Ankuś to ja tak z 7 z przodu miałam. Zeszlam z wagi i nie wiedziałam czy zjeść to ciastko czy nie xD Ale zjadłam, a co mi tam ^^ I tak już mam cellulit po łokcie xD Ja dziś wpłacam zaliczkę na szkołę. Ale zaczynamy dopiero w październiku. Cieszę się jak dziecko :D

@zielona26 cieszę się że wreszcie jesteś spkojna. :*

@Guardian Angel, takie zawroty w ciaży się zdarzają. Ja do tego mam ciemnice przed oczami ;) Nie wiem, może to od zmiany wagi i ilości krwi w organiźmie. Jak uda Ci się coś skonsultować z kardio to daj znać. Zawsze to jakaś nowa wiedza :)

@Rossiczka, jestem jestem :* Pocieszę Cię że ja też nie wiem co mam kupić. Wiem tyle że brązy, beże i zielenie. Na tym koniec. Teraz we wrześniu mam dostać pościel z ochraniaczami od taty. Wybrałam sobie kolor a On funduje <3 Kochany jest :) Cały czas zastanawiam się czy kupować kokon...

Ja dziś rano odwiedziłam endo i zrobilam toksoplazmozę bo zapomniałam :/ A potem spałam od 10 do 13 xD Zaczęłam ostatnio puchnąć w trakcie snu. Wstaję taka nabrzmiała i rozgrzana. Brrr... No nic będę się obserwować. Może to taka jednorazowa historia.

Też coraz bardziej nad kokonem myślę ;-) zostawiam więc na koniec :-)
Fajnie, że Tatuś zrobił Ci taki prezent. Czekam na fotki

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Też coraz bardziej nad kokonem myślę ;-) zostawiam więc na koniec :-)
Fajnie, że Tatuś zrobił Ci taki prezent. Czekam na fotki

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam sleepee :) fajna jakość. Tylko uprzedzam że są tak jakby mniej puchate, mniej napompowane niż np z tinystar.
Ps. Coś Ci podeslalam na prv

Do góry