zielona26
Fanka BB :)
Dziewczyny jakie butelki kupujecie ? Szklane czy plastikowe ? Ja zastanawiam się nad szklaną.
@reniuszek @Eraja gdzie się ukrywacie ?
My zdecydowanie szklane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jakie butelki kupujecie ? Szklane czy plastikowe ? Ja zastanawiam się nad szklaną.
Gdzie takie interesujace rzeczy?Dziękuję, że mi o tym powiedziałaś, bo ja nawet nie zauważyłam tej podstrony z II gatunkiem. Mój wąż w kieszeni Ciebie baaaaardzo lubi
a już jakaś firma wybrana ?My zdecydowanie szklane.
Przy Łucji miałam avent i teraz chyba też tak zostanie. Najpierw mieliśmy plastikową ale powiem Ci, że brzydziły mnie te zacieki i to ze po chwili użytkowania wyglądała tak jakbyśmy nie zmieniali jej miesiącami ;/. Przeszłam na szklane i od razu "przyjemniej" karmiło się dziecko. Trochę cięższa ale tak i tak nigdy się nie stłukła. Teraz na start kupię szklaną a potem przy regularnym z butelki korzystaniu tym bardziej.a już jakaś firma wybrana ?
plastikowaDziewczyny jakie butelki kupujecie ? Szklane czy plastikowe ? Ja zastanawiam się nad szklaną.
Polecam sleepee fajna jakość. Tylko uprzedzam że są tak jakby mniej puchate, mniej napompowane niż np z tinystar.Też coraz bardziej nad kokonem myślę ;-) zostawiam więc na koniec :-)
Fajnie, że Tatuś zrobił Ci taki prezent. Czekam na fotki
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom