reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja w pełni Ciebie rozumiem. Bo ja nic nie ptorafie kupić.... Ja nad pieluchami wciąż rozmyślam. Oszaleć można.
Ogromne pocieszenie Rossiczka ze nie jestem w tym sama :*
A więc duże prawdopodobieństwo, że jak już nasze dzieciaczki się pojawią to wszystko wróci do normy :)
Moj maz mówi ze to nawet słodkie ale czasem brakuje mu mojego zdecydowania ;)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
w 100%te zajęcia nie zaszkodzą, wręcz przeciwnie...dadzą dużo dobrego!ta moja szkoła też jest darmowa, przy szpitalu w miejscowości w której mieszkam.To masz super męża, skoro sam zagadywał żebyś Was zapisała, mój też będzie chodził jak powiem mu że tak musi być:):)heh Widzę, że są 2 grupy podzielone na 2 dni: jedna od 10-12, druga 16-18.Mąż pracuje na zmiany więc może i dobrze.Też myślę, że można nabrać pewności i zapewne spokojniej czekać na poród i są zajęcia dotyczące karmienia, więc też się przyda na 100%.
Zadzwoniłam, zapisałam się na wtorek::)

566dd2968c572-600x595.jpg
Helenka.jpg

Załączniki

• 566dd2968c572-600x595.jpg
    566dd2968c572-600x595.jpg
    75,1 KB · Wyświetleń: 384
  • Helenka.jpg
    Helenka.jpg
    175,8 KB · Wyświetleń: 396
Ja z
Takie coś stworzyłam i siedzę i zamulam.... już mężowi zdążyłam się popłakac, że nie wiem co mam robić.
No to już jakąś koncepcję masz. Ja nie wiem na jaki kolor bazowy postawić. Jak nie znoszę niebieskiego to gdzieś mi błękit z granatem po głowie chodzi. Ale to pewnie hormony i jak urodzę to będę tego niebieskiego żałowała. Twoje Łowy super. Rożek i kocyki cudowne.

Ja z

No to już jakąś koncepcję masz. Ja nie wiem na jaki kolor bazowy postawić. Jak nie znoszę niebieskiego to gdzieś mi błękit z granatem po głowie chodzi. Ale to pewnie hormony i jak urodzę to będę tego niebieskiego żałowała. Twoje Łowy super. Rożek i kocyki cudowne.
To nie jest koncepcja, tylko kombinowanie co do czego pasuje :D

A u Ciebie na Nowy Rok [emoji3] też super! To Twoje pierwsze dziecko? Znasz płeć? U mnie pierwsze i chłopak, ale jeszcze nie zdecydowaliśmy się ostatecznie jakie imię [emoji6]
U nas też pierwsze dziecko i też synek[emoji4] Ja obstawiam Filipa, mąż powoli się przekonuje. Podoba mi się jeszcze Jakub, Fryderyk, Tymoteusz, Maksymilian. A Wy jakie macie typy? [emoji4] zgadzacie się z mężem?[emoji4]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoń, warto spróbować. Jeszcze ja mam za darmo. Mam poczucie, że ta szkoła da mi poczucie pewności siebie, to moje pierwsze dziecko i mąż się zaangażuje. Zresztą sam chciał i męczył mnie, abym zadzwoniła.

Ja też się zapisałam. U mnie koszt 300 zł-8 spotkań zacznę dopiero 24.10 i skończę 16.11 więc prawie tuz przed porodem. Na wykłady będę pewnie chodzić sama bo są w takich godzinach że mąż w pracy :(może na jakieś zajęcia pojedzie ale nie będę go ciągnąć ma straszne zaległości w pracy po wypadku i rekonwalescencji a z umów trzeba się wywiązać, cóż życie najwyżej nie bedzie miał mnie kto masować na zajęciach., hihi

reklama
Do góry