reklama
walczacamama
Fanka BB :)
CarlaR
Powodzenia na wizytach dziewczyny! Ja pp wczorajszej wizycie mam diete bo cukier podwyzszony, klasyfikuje się na cukrzyka ciazowego bo mój wynik naczczo jest za wysoki o 4... Aj, dupa. Trudno, 2,5 miesiaca sie przemecze Lekarz skierowal mnie na karowa w związku z tym i mam dostac glukometr i 3x dziennie sie mierzyc. Sam Franio rośnie zdrowo i oby tak dalej. Rozmawialam o terminie porodu i prawdopodobnie bedzie to 13-15 listopada. Fajnie wiedzieć Milego dnia kochane moje. Paaa
Lake882
Dzień dobry moje drogie
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i żeby wszystko było dobrze. Dajcie znać po wizytach
U mnie kolejna noc całkowicie przespać co bardzo mnie cieszy ☺
Mój mąż wczoraj zaproponował że jak tylko przyjedzie na weekend to weźmiemy teściowa kupić mebelki dla malutkiej . Obie babcie podzieliły się same co która kupi ☺ wózek już zamowiony teraz czas na mebelki bo powoli brakuje mi miejsca na wyprawkę
Trzymam kciuki za Wasze wizyty i żeby wszystko było dobrze. Dajcie znać po wizytach
Mój mąż wczoraj zaproponował że jak tylko przyjedzie na weekend to weźmiemy teściowa kupić mebelki dla malutkiej . Obie babcie podzieliły się same co która kupi ☺ wózek już zamowiony teraz czas na mebelki bo powoli brakuje mi miejsca na wyprawkę
Cudownie, to duże odciążenie. My wczoraj byliśmy po mebelki i czas oczekiwania do 7 tygodni, a ja myślałam, że w weekend zacznę już prać, prasować rzeczy dziecka. Coraz bardziej czuje presję czasu.Dzień dobry moje drogie
zapmarta
Karolkowa mama
Witam,
Powodzenia na wizytach dziewczyny.
Ja w drodze do pracy, korki mnie usypiają.
Miłego dnia wszystkim
Powodzenia na wizytach dziewczyny.
Ja w drodze do pracy, korki mnie usypiają.
Miłego dnia wszystkim
Rossiczka
Moderatorka
Dzień Dobry Dziewczyny, powodzenia na wizytach
@Ankuś niestety tak jest z tymi meblami że trzeba czekać, ja chyba dlatego lubię tak ikea bo kupuje i mam
Carla szkoda że cukrzyca i tak już masz dolegliwości wiele. Trzymaj się, dzielna babeczka z Ciebie więc będzie dobrze
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
@Ankuś niestety tak jest z tymi meblami że trzeba czekać, ja chyba dlatego lubię tak ikea bo kupuje i mam
Carla szkoda że cukrzyca i tak już masz dolegliwości wiele. Trzymaj się, dzielna babeczka z Ciebie więc będzie dobrze
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Powodzenia na wizytach
Ja ide pod prysznic a na 12:30 do diabetologa .
Ja ide pod prysznic a na 12:30 do diabetologa .