reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
O, to walczymy dzis razem :) ja już wypilam glukoze i teraz o 9.35 pierwsze pobranie, a drugie o 10.35. Wypilam za jednym razem wszystko żeby nie rozciągać, heh. Taka jestem glooodnaaaa omg i pewnie od tego boli mnie głowa. A Ty jak po wypiciu tych słodkości?

Najgorsze było to wypić. Bleeee. Czuję się dobrze. Teraz tylko dotrwać do 10:20. Ja mam tylko jedno pobranie po 2 godzinach. Tutaj wszystkie ciężarówki tak mają.

Zachowuje sie jak by łaske robil i zadzwonil do mnie ...

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Daj sobie spokój z nim. Tym razem ty się rozlacza i powiedz mu ze nie dzieje z nim w taki sposób rozmawiać. Albo najlepiej to w ogóle nie odbieraj. Ehh musisz znaleźć w sobie tą siłę i nie dawać się bo będziesz miała całe życie tak pod górkę jeśli chociaż raz mu nie pokażesz że tym razem Ty możesz mieć go daleko w D.... Tzn zrobisz jak uważasz, piszę tylko jak ja bym zrobiła i większość osób. Nikt by sobie nie pozwolił na takie traktowanie tym bardziej że jesteś w ciąży i powinnaś myśleć o sobie. ! Weź pieski idź na spacer, odwiedź koleżankę, znajoma ciotke wszytko tylko co by Ci pomogło nie myśleć i olać sytuację. Pamiętaj że w sobie masz maleństwo które wszytko czuje to co Ty.

Napisal tylko sms jak sie wyspie to wtedy zadzwonie... a mial rozladunek o 9 rano dzis bo gadalam z jego szefem bo dzwonil do mnie pytac sie o moj pesel bo potrzebowal żeby mnie dopisac do ubezpieczenia meża .

Nie dzwoń do niego, nie zasłużył. Napisz mu tylko że wczoraj byłaś przez niego w szpitalu. Niech teraz on się pomartwi.

Daj sobie spokój z nim. Tym razem ty się rozlacza i powiedz mu ze nie dzieje z nim w taki sposób rozmawiać. Albo najlepiej to w ogóle nie odbieraj. Ehh musisz znaleźć w sobie tą siłę i nie dawać się bo będziesz miała całe życie tak pod górkę jeśli chociaż raz mu nie pokażesz że tym razem Ty możesz mieć go daleko w D.... Tzn zrobisz jak uważasz, piszę tylko jak ja bym zrobiła i większość osób. Nikt by sobie nie pozwolił na takie traktowanie tym bardziej że jesteś w ciąży i powinnaś myśleć o sobie. ! Weź pieski idź na spacer, odwiedź koleżankę, znajoma ciotke wszytko tylko co by Ci pomogło nie myśleć i olać sytuację. Pamiętaj że w sobie masz maleństwo które wszytko czuje to co Ty.
On doskonale wie ze mu tak to łatwo nie przejdzie ;) i dlatego tak sie zachowuje bo wie ze zle zrobil a glupio mu sie przyznac . Tacy sa juz faceci .. a mnie dzis jeszcze jakas choroba chyba bierze .. a teraz czekam na paczkę. W sumie niewiem co to za paczka ma przyjsc bo nic nie zamawiałam . Jedyne co zamawialam to trojkat ten z hippa z napisem Emilia w aucie ale na to czeka sie do 4 tyg . A w piatek dostalam nr ze zostala wysłana do mnie paczka i rozmiar pavzki XXL .. wyobrazacie sobie to ? Najlepsze jest to ze ja nic nie zamawialam ani nie spodziewam sie niczego od kogos .. dziwne

Oddałam Go!Siedze w aucie i ryczec mi sie chce.. buu

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Millo kochana pamiętam jak dziś!!!!!! Gdy ja "oddawalam" swoje dzieci pokaż pierwszy! Czułam się jak wyrodna matka, że pozbylam się ich ;(! Ale potem szybko mi przeszło gdy zobaczyłam jakie dziecko jwst szczęśliwe ! Zadowolone ;) a potem i ja odczułam chwilę odpoczynku gdy mogłam w spokoju zrobić zakupy, posprzątać i zrobić obiad. ;) oczywiście gdy miałam wolne bo jak byłam w pracy to nie widzialam tej różnicy bo ich zaprowadzalam, a przyprowadzal kto inny. będzie dobrze zobaczysz.

reklama
Do góry