reklama
padiq
Fanka BB :)
Cześć!
Witam nową mamusię.
MrsMalec! Odpoczywaj , nie przejmuj się tym swoim mężem. Najważniejsza teraz jesteś ty i dzidziuś.
Życzę powodzenia na badaniach I wizytach.
Ja kwitnę w przychodni od 07:20 , a do gabinetu weszłam dopiero o 08:20. Teraz do 10:20 muszę czekać. Mam nadzieję ,że wynik krzywej cukrzycowej będzie ok.
Witam nową mamusię.
MrsMalec! Odpoczywaj , nie przejmuj się tym swoim mężem. Najważniejsza teraz jesteś ty i dzidziuś.
Ja kwitnę w przychodni od 07:20 , a do gabinetu weszłam dopiero o 08:20. Teraz do 10:20 muszę czekać. Mam nadzieję ,że wynik krzywej cukrzycowej będzie ok.
Rossiczka
Moderatorka
Przepraszam, że to napisze ale to nie jest miękkie serce. To jest brak pewności siebie.Ja poprstu mam za dobre serce i nie umiem tak;( tyle ze on nie zadzwoni pierwszy .. za dobrze go znam .. ja od zawsze bylam ta osobą ktora pierwsza wyciaga reke na zgode chociaz nawet moja osoba w tej kłótni nie zawiniła . Wiele razy dostałam po dupie za to ale pewnie sie nigdy tego nie naucze . Ale taka jestem nie lubie klotni nie odzywania sie do siebie ...
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Twój mąż odezwał się do Ciebie tak, a nie inaczej. To ze ma debilne teorie i zachowuje jak baran to jedno. Gorsze jak dla mnie jest to, że okazał Ci brak jakiegokolwiek szacunku. A Ty zamiast całą sobą pokazać , że nie pozwalasz na takie rzeczy, to jeszcze wydzwaniasz, wprowadzasz się w jakieś rozdygotanie. A wszystko przez pranie ciuchów....
Nie pozwalaj nigdy sobie, by ktoś Ciebie tak traktował.
@Rossiczka Gdańsk piękne miasto prawda? Udanego odpoczynku
CarlaR
O, to walczymy dzis razem ja już wypilam glukoze i teraz o 9.35 pierwsze pobranie, a drugie o 10.35. Wypilam za jednym razem wszystko żeby nie rozciągać, heh. Taka jestem glooodnaaaa omg i pewnie od tego boli mnie głowa. A Ty jak po wypiciu tych słodkości?Cześć!
Witam nową mamusię.
eklerkaa
Dzień Dobry dziewczynki
Ja wstałam też dziś raniutko ale sobie leżę jeszcze mąż poszedł do sklepu po śniadanko, jeszcze tylko kilka dni będę miała tak dobrze, bo kończy mu się urlop. ;(
Powodzenia na wizytach i dajcie znać
;*
Ja wstałam też dziś raniutko ale sobie leżę jeszcze mąż poszedł do sklepu po śniadanko, jeszcze tylko kilka dni będę miała tak dobrze, bo kończy mu się urlop. ;(
Powodzenia na wizytach i dajcie znać
;*
Rossiczka
Moderatorka
Najpiękniejsze, moje rodzinne :-)@Rossiczka Gdańsk piękne miasto prawda? Udanego odpoczynku
reklama
gie_er
@Rossiczka zazdroszczę tego Gdańska [emoji4] życzę miłego wypoczynku.
@Millo młody sobie poradzi :-) nawet jak chwilkę popłacze to za 5 minut porwie go wir zabawy [emoji4] Ty przeżyjesz to bardziej niż on.
@doublemummy dzisiaj tosty na śniadanie [emoji6]
@mrsMalec jak się dzisiaj czujesz?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
@Millo młody sobie poradzi :-) nawet jak chwilkę popłacze to za 5 minut porwie go wir zabawy [emoji4] Ty przeżyjesz to bardziej niż on.
@doublemummy dzisiaj tosty na śniadanie [emoji6]
@mrsMalec jak się dzisiaj czujesz?
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom