Oj takie wielkie słowa oddałam zaprowadziłaś bedzie sie tam dobrze bawil ☺głowa do góry zaniedługo bedzie spowrotemOddałam Go!Siedze w aucie i ryczec mi sie chce.. buu
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
padiq
Fanka BB :)
O, to walczymy dzis razem ja już wypilam glukoze i teraz o 9.35 pierwsze pobranie, a drugie o 10.35. Wypilam za jednym razem wszystko żeby nie rozciągać, heh. Taka jestem glooodnaaaa omg i pewnie od tego boli mnie głowa. A Ty jak po wypiciu tych słodkości?
Najgorsze było to wypić. Bleeee. Czuję się dobrze. Teraz tylko dotrwać do 10:20. Ja mam tylko jedno pobranie po 2 godzinach. Tutaj wszystkie ciężarówki tak mają.
eklerkaa
Daj sobie spokój z nim. Tym razem ty się rozlacza i powiedz mu ze nie dzieje z nim w taki sposób rozmawiać. Albo najlepiej to w ogóle nie odbieraj. Ehh musisz znaleźć w sobie tą siłę i nie dawać się bo będziesz miała całe życie tak pod górkę jeśli chociaż raz mu nie pokażesz że tym razem Ty możesz mieć go daleko w D.... Tzn zrobisz jak uważasz, piszę tylko jak ja bym zrobiła i większość osób. Nikt by sobie nie pozwolił na takie traktowanie tym bardziej że jesteś w ciąży i powinnaś myśleć o sobie. ! Weź pieski idź na spacer, odwiedź koleżankę, znajoma ciotke wszytko tylko co by Ci pomogło nie myśleć i olać sytuację. Pamiętaj że w sobie masz maleństwo które wszytko czuje to co Ty.Zachowuje sie jak by łaske robil i zadzwonil do mnie ...
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
mrsMalec
Nie płacz Mały da radę pamiętam jak moja kuzynka dawała synka do przedszkolna to bardziej przeżywała niz dzieckoOddałam Go!Siedze w aucie i ryczec mi sie chce.. buu
padiq
Napisal tylko sms jak sie wyspie to wtedy zadzwonie... a mial rozladunek o 9 rano dzis bo gadalam z jego szefem bo dzwonil do mnie pytac sie o moj pesel bo potrzebowal żeby mnie dopisac do ubezpieczenia meża .
Nie dzwoń do niego, nie zasłużył. Napisz mu tylko że wczoraj byłaś przez niego w szpitalu. Niech teraz on się pomartwi.
iwilleatyou
Moj Franek mial 2 i pol roku jak poszedl do przedszkola i dal sobie bez problemu rade a ja stalam i ryczalam codziennie przed przedszkolem i w drodze do pracy bedzie dobrze :*Oddałam Go!Siedze w aucie i ryczec mi sie chce.. buu
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
padiq
Oddałam Go!Siedze w aucie i ryczec mi sie chce.. buu
Dasz radę . To zawsze jest tak że my to bardziej przeżywamy niż dzieci.
mrsMalec
On doskonale wie ze mu tak to łatwo nie przejdzie i dlatego tak sie zachowuje bo wie ze zle zrobil a glupio mu sie przyznac . Tacy sa juz faceci .. a mnie dzis jeszcze jakas choroba chyba bierze .. a teraz czekam na paczkę. W sumie niewiem co to za paczka ma przyjsc bo nic nie zamawiałam . Jedyne co zamawialam to trojkat ten z hippa z napisem Emilia w aucie ale na to czeka sie do 4 tyg . A w piatek dostalam nr ze zostala wysłana do mnie paczka i rozmiar pavzki XXL .. wyobrazacie sobie to ? Najlepsze jest to ze ja nic nie zamawialam ani nie spodziewam sie niczego od kogos .. dziwneDaj sobie spokój z nim. Tym razem ty się rozlacza i powiedz mu ze nie dzieje z nim w taki sposób rozmawiać. Albo najlepiej to w ogóle nie odbieraj. Ehh musisz znaleźć w sobie tą siłę i nie dawać się bo będziesz miała całe życie tak pod górkę jeśli chociaż raz mu nie pokażesz że tym razem Ty możesz mieć go daleko w D.... Tzn zrobisz jak uważasz, piszę tylko jak ja bym zrobiła i większość osób. Nikt by sobie nie pozwolił na takie traktowanie tym bardziej że jesteś w ciąży i powinnaś myśleć o sobie. ! Weź pieski idź na spacer, odwiedź koleżankę, znajoma ciotke wszytko tylko co by Ci pomogło nie myśleć i olać sytuację. Pamiętaj że w sobie masz maleństwo które wszytko czuje to co Ty.
eklerkaa
Millo kochana pamiętam jak dziś!!!!!! Gdy ja "oddawalam" swoje dzieci pokaż pierwszy! Czułam się jak wyrodna matka, że pozbylam się ich ;(! Ale potem szybko mi przeszło gdy zobaczyłam jakie dziecko jwst szczęśliwe ! Zadowolone a potem i ja odczułam chwilę odpoczynku gdy mogłam w spokoju zrobić zakupy, posprzątać i zrobić obiad. oczywiście gdy miałam wolne bo jak byłam w pracy to nie widzialam tej różnicy bo ich zaprowadzalam, a przyprowadzal kto inny. będzie dobrze zobaczysz.Oddałam Go!Siedze w aucie i ryczec mi sie chce.. buu
reklama
Będzie dobrze[emoji7] [emoji9]Cześć dziewczyny, ja też już wstałam i powoli będę zbierać się na wizytę. Trzymajcie proszę kciuki, bo po tych sobotnich wydarzeniach jednak trochę się martwię. A dla wszystkich pozostałych wizytujących powodzenia