Dzień dobry
Ja dziś leniuszkuję tak gdzieś do 14-15. Potem posprzątam kuchnię, bo się z Mężem zamieniliśmy na obowiązki
Tak nam się dobrze spało. Walnęłam się cała na Ł. Temu było dobrze, bo ja przytulona. A mi cudnie bo robił mi za ciążową poduchę
Ale wstać trzebabyło. Leki wziąć, pierwsze śniadanie zjeść. No i jestem po drugim śnie. Idę zszamać jakąś kromkę
Co do przyjaźni to ja od zawsze miałam przyjaciół. W tym mojego Męża. To od przyjaźni się zaczęło (no dobra, będę szczera od seksu się zaczęło, potem była przyjaźń xD), a miłość przyszła chwilę później. No i tak jest do teraz
Mąż przyjaciel, fajna sprawa. Dodatkowo w ostatnim czasie pojawiły się dwie przyjaciółki. Są dla mnie nieocenione i właśnie bezinteresowne. Kocham je
Ale ile fałszywych i próżnych bab przeszłam... Tak samo jak
@Rossiczka też mi mojego faceta (na szczęście byłego) ciągła do łóźka i obmacywała
Brrr...
@doublemummy,
@reniuszek obijajcie się ile wlezie :* W grudniu znów będą pełne ręce roboty
Mi się teraz ciąża zaczęła dłużyć. Jakoś tak od 20-21 tygodnia. Czuję się jakbym już rok z brzuchem chodziła ^^ Mimo to kocham ten mój ruszający się brzuś. Dziś jest mniej aktywny. Ale się rusza, to najważniejsze
Dodatkowo przez to niskie ułożenie odezwał mi się stary uraz kości ogonowej. Upierdliwy ból. Mimo to co nas nie zabije to nas wzmocni
Miłego dnia Dziewczyny