reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej. Ja juz wstalam. I dzwonilam po wyniki. Cukier super wiec nie musze sie martwic ale anemie mam i mam isc wykupic żelazo. Teraz juz wiem skad moje krwotoki z nosa . Bede zagladac pewnie dzisiaj ale milego dnia wam zycze :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej witam i ja. Nad ranem pobudka na siku i teraz dopiero o 9 moje psiuńki obudziły mnie szczekaniem. Z tymi przyjaciółkami roznie bywa. Ja mam jedną ktorą widzę baaardzo rzadko, ostatnio w Sylwestra, a i tak wiem, że gdy sie spotkamy to bedzie o czym rozmawiać.
Dziś w planie troche prasowania i odgruzowanie sypialni. Muszę usunąć trochę naszych rzeczy żeby zrobić miejsce dla Maluchów.
Może jestem dziwna, ale mi glukoza też smakowała.[emoji4] Mąż wysłał wczoraj te kosze Mojżesza i ubranka z Uk i juz się nie mogę ich doczekać[emoji1]
Miłego dnia wszystkim[emoji11][emoji9]

Gieer tak z mezem juz lepiej:)klocimy sie owszem ale tak standardowo heh:p
Iwilleatyou dobrze ze cukier dobry a co do zelaza to polecam sok z kiszonych burakow^^

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jeżeli chodzi o przyjaźń to ja lepiej realizuję się w przyjaźni z facetami. Z dziewczyn mam jedną, myślę że taką na zawsze bo jestem chrzestną jej syna, a Ona będzie Poli i niby jeszcze jedna ale to kiedyś na prywatnym. Za to chłopak z którym się przyjaźnię to inna historia, jakoś nam po drodze ze sobą, jako jedyny przyjechał do mnie po poronieniu. I tutaj @Ankuś sytuacja podobna 3 tyg po moim poronieniu dostałam od niego SMS o treści " zabiło mi tatę", jak już się dowiedziałam co się stało, to mimo tego, że jesteśmy przyjaciółmi zapytałam kiedy jest pogrzeb i szanując jego prywatność zapytałam czy mogę przyjść. Odpisał, że tak, ale nie wymaga tego ode mnie. Pojechałam siadłam sobie z samego tyłu, więc gdyby nie fakt, że napisałam mu, że jego tata miał na prawdę piękne porzegnanie to nawet nie wiedziałby o mojej obecności, powiedziałam, mu, że jeżeli będzie potrzebował porozmawiać to jestem i czekałam aż sam będzie gotowy na spotkanie. Myślę, że podejście Twojej przyjaciółki, która na Waszej tragedii chciała zgrywać bohaterkę i pocieszycielkę jest słabe, powinna uszanować, że śmierć babci zwłaszcza w momencie kiedy jesteś w ciąży było dla Was okropnym przeżyciem i mieliście prawo smutek i strach przeżywać we własnym rodzinnym gronie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Gieer tak z mezem juz lepiej:)klocimy sie owszem ale tak standardowo heh:p
Iwilleatyou dobrze ze cukier dobry a co do zelaza to polecam sok z kiszonych burakow^^

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze w niemczech nie widzialam nigdzie surowych burakow a co dopiero soku hehe :D ale rozejrze się

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tyle rzeczy do zrobienia, a tak mi się nie chce ;-) ale ze mnie leniuszek :p

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jeżeli chodzi o przyjaźń to ja lepiej realizuję się w przyjaźni z facetami. Z dziewczyn mam jedną, myślę że taką na zawsze bo jestem chrzestną jej syna, a Ona będzie Poli i niby jeszcze jedna ale to kiedyś na prywatnym. Za to chłopak z którym się przyjaźnię to inna historia, jakoś nam po drodze ze sobą, jako jedyny przyjechał do mnie po poronieniu. I tutaj @Ankuś sytuacja podobna 3 tyg po moim poronieniu dostałam od niego SMS o treści " zabiło mi tatę", jak już się dowiedziałam co się stało, to mimo tego, że jesteśmy przyjaciółmi zapytałam kiedy jest pogrzeb i szanując jego prywatność zapytałam czy mogę przyjść. Odpisał, że tak, ale nie wymaga tego ode mnie. Pojechałam siadłam sobie z samego tyłu, więc gdyby nie fakt, że napisałam mu, że jego tata miał na prawdę piękne porzegnanie to nawet nie wiedziałby o mojej obecności, powiedziałam, mu, że jeżeli będzie potrzebował porozmawiać to jestem i czekałam aż sam będzie gotowy na spotkanie. Myślę, że podejście Twojej przyjaciółki, która na Waszej tragedii chciała zgrywać bohaterkę i pocieszycielkę jest słabe, powinna uszanować, że śmierć babci zwłaszcza w momencie kiedy jesteś w ciąży było dla Was okropnym przeżyciem i mieliście prawo smutek i strach przeżywać we własnym rodzinnym gronie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam jedną przyjaciółkę, i dwóch przyjaciół. Mimo, że rozjezdzamy się po świecie, to zawsze mogę na nich liczyć. Byli ze mną, ale też z moja rodzina we wszystkich najtrudniejszych momentach, ale też w tych szczęśliwych.
Takich udanych przyjaźni trochę przeżyłam, łącznie z taką gdzie moja "przyjaciółka" od podstawówki próbowała T. do łóżka zaciągnąć.. Więc wiecie :-)

Do góry