reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej dziewczyny! ! Udanych wizyt i miłego dnia kochane :).
My właśnie się zbieramy na glukoze i badania :) ledwo maksa dobudzilamm bo musi iść ze mną, a ja sama prawie śniadanie zjadłam z automatu :D
Nie wiem jak ja to przeżyje bez jedzenia ;)

reklama
Hej dziewczyny! ! Udanych wizyt i miłego dnia kochane :).
My właśnie się zbieramy na glukoze i badania :) ledwo maksa dobudzilamm bo musi iść ze mną, a ja sama prawie śniadanie zjadłam z automatu :D
Nie wiem jak ja to przeżyje bez jedzenia ;)
Kochana ja właśnie Nadię próbuje obudzić i też na glukozę :-( życie jest niesprawiedliwe akurat dzisiaj jak trzeba iść ja przespałam noc bez wstawania na siku i mogłabym tak spać i spać, a tu podły budzik moje marzenia rozwiał [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@reniuszek łączę się z Tobą w bólu. Ja nie wiem czy mam 2 czy 3 punktowe pobranie tylko napisane glukoza 75. Mam do Ciebie pytanie o te kiwi co wcinałaś żeby Ci pomogło czy to wtedy chodziło o zapracia czy o co bo coś gdzieś dzwoni ,ale nie wiem gdzie i co ;)

Dziewczyny powodzenia na wizytach i na glukozie :)Dacie radę! :)Mnie obudził mąż bo wczoraj nawet się nie widzieliśmy tak późno wrócił a dzisiaj musiałam się wtulić w niego i teraz zmykam dalej spać a on do dziadków robić remont i znowu go nie będzie do późnego wieczora...

Jak śnieżynki z nieba, posypią nam się dzieci.
Czekamy na pierwszy śnieg, a z nim nasze maleństwa.
Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz Grudniowe mamy 2017
Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - gdzie go szukać i jak obsługiwać znjadziesz instrukcję :)
Data Kto Co
2017-08-24 misianka Wizyta kontrolna
2017-08-25 Marti92 Wizyta u położnej
2017-08-28 Eraja Wizyta kontrolna i usg
2017-08-28 Zinc Wizyta kontrolna
2017-08-29 Karolcia90 Wizyta kontrolna
2017-08-30 gie_er wizyta +usg
2017-08-31 M@gda Wizyta kontrolna
2017-09-01 Angella210 wizyta kontrolna i usg
2017-09-05 Maglik Wizyta kontrolna
2017-09-05 Oska Wizyta kontrolna
2017-09-05 izabela90 wizyta kontrolna i usg
2017-09-06 Mikado93 wizyta kontrolna
2017-09-08 Lake882 wizyta kontrolna
2017-09-11 daruuunia3 wizyta kontrolna
2017-09-13 Rossiczka wizyta kontrolna
2017-09-14 mrsMalec wizyta kontrolna i usg
2017-09-25 Eraja Wizyta kontrolna i usg
2017-10-09 Eraja USG III trymestru 31+0

Dzień dobry [emoji4]
My już nie śpimy. Miałam sen zakupowy, śniło mi się, że kupiłam jakieś rzeczy i kurier przychodził co godzinę przez.caly dzień i nie miałam gdzie tego schować [emoji28] [emoji28]
Ja we wrześniu muszę wyłączyć Internet bo plan jest taki, że nie kupię tych większych rzeczy. Zostawiamy je na październik.
Wątek zakupowy też powinnam omijać [emoji23]
Zmieniamy auto więc na to pójdzie kasa. W sumie się cieszę bo to pierwsze nasze auto takie nowiusienkie, poprzednie kupiliśmy używane. I do tego mamy wesele we wrześniu więc kupa kasy pójdzie. No i wrzesień czyli wszystkie dodatkowe zajęcia dla córki angielski, basen, tańce itp.
Więc zakupu muszą poczekać.

Zjadłam kanapkę i chyba jeszcze pójdę spać. Aniela ogląda bajkę więc mam chwilę spokoju.

Powodzenia na wizytach [emoji7]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Dzień dobry!
Powodzenia na wizytach!
Glukozy nie zazdroszczę ale trzymam kciuki żeby gładko poszło i czas szybko leciał ;-)
Króliczek przeslodki!!! ;-)
Ja już pije kawę zaraz muszę młodego budzić i muszę jechać na budowę bo lustra dzisiaj mi przyniosą ;-)
A tak to nie mam jakiś innych planów ;-)
Miłego dnia

Do góry