reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Trzymam kciuki za przeżycie :) wezcie sobie wodę, mi pozwolili pić i to mi pomagało w tym czekaniu

p19uflw1nv024jhl.png
Mi przez 2h nie pozwolili ani lyka wody, żeby nierozcienczac glukozy i jakies dziwne to mam bo po godzinie mi nie pobierają...

reklama
Hejka,
@misianka i wszystkie nie wpisane wizytujące powodzenia dziś, czekamy na dobre wieści :)
A i na badaniach (może troszkę późno ale nie miałam jak wcześniej) trzymajcie się tam dobrze dziewczyny.
Ja dziś od 8 w pranie i ogólne porządki uderzyłam bo się nazbierało :D
@pieszczoszka1988 jaki słodziak z Twojego króliczka :) <miziam zdalnie>

Wczoraj wieczorem się wkurzyłam bo brzuszek mi z dnia na dzień wywala, a w tą sobotę mam wesele szwagierki. To że brzuszek wywala to ok ale sukienka (sprzed ciąży), która była dobra jeszcze tydzień temu i jedynie delikatnie do przodu szła na brzuszku, wczoraj nałożona zaczęła się skłaniać do mini z przodu. Przed ciążą wgl była ledwo nad kolano. :D Także czeka mnie szybkie szukanie czegoś na już, oby się udało.

Ostatnia edycja:
Mam nadzieję ze wasze badania dobiegają do konca.....
W jakiej ja gminie mieszkam......wstyd ....
Ośrodek został otwarty z 15 minutowym opoznieniem pech chciał ze wsrod czekających był burmistrz, który skutecznie opieprzyl personel, który też czekał ....N jakiego Janusza który jako jedyny ma klucze.
A na miejscu okazało się, ze laborantki nie pracuja i na pobrania trzeba umawiać się telefonicznie :O rozumiem ze strajk ale gdzie jakas informacja kartka na drzwiach ??? Jeszcze wczoraj będąc u giną upewnialam sie jakie są godziny pobrań żeby zdążyć a tu takie coś...... :(
Póz tym w prawie całej gminie od 8-19 nie ma wody....ot tak. Ciesze sie, ze mojej osady lesnej tego nie obejmuje ....
Ehh na glukoze zapisałam sie na za tydzień...

Beatka tak kiwi na zaparcia, Rossiczka poleca la.
Niestety teraz przestało to na mnie działać :(

Czesc Dziewczyny. Powodzena na wizytach. Mamuski na glukozach mama nadzieje, ze konczycie juz swoje badania.
Jak ja dzisiaj dobrze spalam. Jak za starych dobrych czasow hehe. Zaczne od sniadana a potem cos trzeba wymyslac bo na dzis planow brak a i spinki nie ma bo przeciez wolne zaraz sie nie konczy.
Zostalo mi 100 dni do porodu to moze jakos to uczcze heh

Uff wypiłam pierwszą szklanę glukozy... Ochyda ale wypiłam prawie duszkiem. Teraz czekam godzinę i pić nie mogę chyba że byłoby mi strasznie niedobrze...

@zielona26 ja na 100 dni miałam mały torcik dla siebie i Męża ;)

@reniuszek, ale masz przygody :( U mnie na pobraniach doszło prawie do dwóch bójek xD

Wracam do domu. Faktycznie nie było tak źle :) Trochę zemdliło, zakręciło w głowie a potem musiałam "oczy na zapałkach trzymać" alę ogólnie to spoko :) Już sobie bułcię zjadłam pyszną :D Hihihi :)

Teraz czekam na wyniki :)

reklama
U nas tez sie dzieją cuda na kiju. Dzisiaj akurat niby nie ale na codzien jest różnie. Co najlepsze nasze osiedle jest na terenie prywatnym wiec nie podlegamy pod miasto i robią z nami co chcą.. Czujemy ze mogliśmy kupić gdzie indziej mieszkanie ale mamy w perspektywie budowę domu kolo mojej mamy wiec wytrzymamy :D
Ja juz po śniadaniu, wypiłam magnez i no spe i leże bo brzuch mi sie ciągle spina... Nic dzisiaj nie robię :D

p19uflw1nv024jhl.png
Osiedle mozna pewnie przestawić, ale cała gminę ??? Aż żałuję ze wracałam tu.
A co do skurczu to jak często Ci się spina ? Boleśnie ??

Do góry