reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@zielona26 ja na 100 dni miałam mały torcik dla siebie i Męża ;)

@reniuszek, ale masz przygody :( U mnie na pobraniach doszło prawie do dwóch bójek xD

Wracam do domu. Faktycznie nie było tak źle :) Trochę zemdliło, zakręciło w głowie a potem musiałam "oczy na zapałkach trzymać" alę ogólnie to spoko :) Już sobie bułcię zjadłam pyszną :D Hihihi :)

Teraz czekam na wyniki :)
Bojek ??? Jak to ????

reklama
Hejka:*

Gieer dziekuje Kochana za wywołanie;*Przepraszam ze się martwiłyście a mnie dawno nie bylo. Jakas taka jestem nieogarnięta ostatnio i na nic nie mam sily, ze nawet tutaj nie mialam jak zaglądać.
Ciężko mi już w tej ciązy:)Brzuch dla mnie ogromny.Inka kopie jak szalona..Leoś taki nie byl;P (Ola widzialam ze zdecydowaliscie się na imię Leon:D cudownie:*) W poniedziałek robiłam glukoze,cukrzycy nie mam takze ciesze sie ze to okropne badanie juz za mna.Jeszcze pilam ją bez cytryny..bleee.
Mocz bez bakterii co mnie cieszy wkoncu a hemoglobina 12,5 takze jestem w szoku:)W srode mialam pobierana cytologie i myslalam ze zjade na fotelu tak bolalo i bylo nieprzyjemnie..brr..az mi sie przypomnialo jak przed porodem w szpitalu Ordynator mnie badał i az sie popłakalam z bolu.. Coraz bardziej zaczynam się stresować tym co nieuniknione..
Od poniedzialku Leo idzie do przedszkola na 3h na zajecia adaptacyjne.Kolejny stresol. Mam nadzieje ze sie zaklimatyzuje..

Widziałam kontem oka ze ostro działacie z wyprawkami:)super!Ja duzo rzeczy dostanie od kolezanek i po synku mam takze wydatkow za duzo nie bedzie.
Mam nadzieje,ze na wizytach same dobre wiesci i wszystko dobrze u Waszych Maluszków;*
Postaram się do Was jakoś wrócic i sie wbic:)

Cześć Dziewczyny,
Wy tutaj o krzywych ja dopiero na początku września, a już mi niedobrze :D Miłego dnia , ja dzisiaj muszę wiele rzeczy ogarnąć bo w piątek pakujemy się za miasto a w niedziele, lecę do Gda z moim małym łobuzem. A prasowania mam chyba na 5 godzin.....

Moi znajomi maja córkę z 25tygodnia. Nie chodzi, nie mówi, nie widzi... Ogólnie jest takim warzywkiem..

p19uflw1nv024jhl.png
Jejku straszne... Tyle mają teraz nasze dzieci... Oby posiedziały sobie bezpiecznie jeszcze w naszych brzuszkach... [emoji175]

Ostatnio tez ogladalam na youtube takie filmiki ze wczesniakami ale ktore sie dobrze rozwineły i wszystko sie dobrze skonczylo:)ale plakalam jak bobr.

Gieer to super ze juz po i ze dobrze sie czujesz :)mnie sie mega chcialo spac a Ty jeszcze wozek kupilas:)szalooona

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Bojek ??? Jak to ????
Bo co chwilę ktoś wchodził "a ja tylko po szczepionkę", "a ja tylko zostawić siuśki". I ludzie co czekali na pobranie krwi dostawali szału. Jeden kolo wparował do pielęgniarek i wyrzucił kobietę z gabinetu xD A do drugiego prawie rzucił się do gardła ^^ Aż się bałam odezwać że ja muszę iść przed kolejkę na 2 i 3 kucie. Dobrze że już po :) Ale serio mały włos i goście by sobie po twarzach dali xD

reklama
Ech, to ja też senna. Zaraz się będę kokonić w łóżeczku :) Co najgorsze po tej glukozie to to że mam oszukany organizm. Żołądek pusty (mimo tej bułci), bo czuję jak mi się flaki przewracają a łaknienia brak. I nie jestem w stanie nic więcej zjeść. Taka syta na niby :/ No nic, przekimam i potem coś pochłonę :)

Gie_er, gratuluję wózka!

Do góry