Bardzo mi przykro. Najszczersze wyrazy współczucia.@reniuszek cudowna wiadomość, że szyjka się wydłużyła! Teraz będziesz spokojna.
Dziękuję dziewczyny za kciuki.. Babcia zmarła dzisiaj na naszych oczach. Akurat byliśmy u Niej z mężem. Okropny czas. Nie wiem jak my się pozbieramy. Mąż załamany, Babcia odeszła na jego rękach. Już zasnął po melisie i piwie, a ja pewnie mam noc z głowy.
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
No wiem wiem tylko ja nie mam zupełnie pomysłu. Wiem tylko mniej więcej jaki fason. Napisałam do nich na fb i doradzily mi żebym wysłała im maila i one wyślą propozycję projektów. Więc czekamNa ich stronie mozesz sama projektować ;D jaka gora, dol, materiał itd a i cena wyskakuje wtedy
blair_90
Woda juz jest wiec ide do sklepu i biore sie za obiad i sernik.
Takie ciasto dziś u mnie [emoji7]
Takie ciasto dziś u mnie [emoji7]
eklerkaa
Fanka BB :)
Z serii kawały :-)
- Odchodzę od ciebie. Mam dość tego, że mi stale docinasz z powodu wagi.
- Stój! Nie rób tego! Pomyśl o naszym dziecku!
- Jakim dziecku?!
- To ty nie jesteś w ciąży?! [emoji41][emoji41][emoji41]
- Odchodzę od ciebie. Mam dość tego, że mi stale docinasz z powodu wagi.
- Stój! Nie rób tego! Pomyśl o naszym dziecku!
- Jakim dziecku?!
- To ty nie jesteś w ciąży?! [emoji41][emoji41][emoji41]
gie_er
Jak mnie kiedyś teściowa chciała uraczyć czarniną/czernią(?) to jakoś ostrożnie podchodzę do jej kuchni. Ale widujemy się raz na 1-2 lata to luz [emoji16]Ja zmiana planów obiadowych, teściową przyjechała i nam gotuje bo ma ostatni dzień urlopu
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
blair_90
O kurczę [emoji23]Jak mnie kiedyś teściowa chciała uraczyć czarniną/czernią(?) to jakoś ostrożnie podchodzę do jej kuchni. Ale widujemy się raz na 1-2 lata to luz [emoji16]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
eklerkaa
Super!!!
Moja córcia ♡ waży już 0.5 kg szyjka długa nie ma zagrożenia przedwczesnym porodemtakże wszystko super
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Rumianek, koperek lub mięta.Jestem w domu! Dziękuję za te wszystkie miłe słowa. Jutro muszę przyjechac po wypis i wyniki z posiewu. Generalnie czuję się ok, tylko pozostał mi ból żołądka po tej strasznej biegunce.
@Reniuszku bardzo się cieszę, że szyjka się tak poprawiła, to najważniejsze :*
@Ankuś najszczersze wyrazy współczucia dla Ciebie i całej rodziny. Babcia na pewno będzie miała teraz na Was oko :*
Ja po wyjściu ze szpitala stwierdziłam, że od jutra pakuje torbę do szpitala mam od położonej kilka wytycznych to sobie będę leciała z tego
Niestety po biegunce boli mnie żołądek. Co się pije z ziół na taki ból? Rumianek?
Ja tez już powoli zaczynam kompletować torbę do szpitala. Myślicie, że 12 wkładów poporodowych wystarczy? Dodatkowo planuje kupić te duze podpaski jak na noc. U mnie jest problem, bo nie wiem gdzie bede rodzic i nie wiem co bedzie wymagane. Tam siebie jeszcze ogarnę, gorzej z rzeczami dla Maluchów.
Narobiłam dzis soku z malin i cala kuchnia sie klei. Musze to ogarnąć, a juz nie mam sił. Od rana na nogach. W nocy spać nie mogłam i teraz chodzę jak zombi.
Wczoraj spotkałam tego kuzyna, ktoremu żona zmarła i teraz po rozmowie z nim nie moge dojść do siebie. Został wrak czlowieka... Na pogrzebie nie byłam i chyba lepiej. Siostra mówiła, że na kazaniu ksiądz powiedział, że na weekend Pan Bóg i Anioł Stróż wzięli sobie wolne i nie dopilnowali Olusi. Chyba serce by mi pękło słysząc takie słowa. Jakie to życie jest niesprawiedliwe...
reklama