reklama
Angella210
Fanka BB :)
Powodzenia dla wizytujących Samych dobrych wieści.
Ja się dzisiaj obudziłam przerażona bo śniło mi się,że już urodziłam.Okazało się,że ciąża jest zagrożona i wywoływali poród i urodziłam naturalnie chłopca o wadze 330.A ja w szpitalu tylko mówiłam o tym,że nie mam kupionego łóżeczka i innych rzeczy a tu maleństwo jest na świecie.No jak się obudziłam to aż się łapałam za brzuch czy jest jeszcze Aż muszę sprawdzić w senniki co to znaczy
Ja się dzisiaj obudziłam przerażona bo śniło mi się,że już urodziłam.Okazało się,że ciąża jest zagrożona i wywoływali poród i urodziłam naturalnie chłopca o wadze 330.A ja w szpitalu tylko mówiłam o tym,że nie mam kupionego łóżeczka i innych rzeczy a tu maleństwo jest na świecie.No jak się obudziłam to aż się łapałam za brzuch czy jest jeszcze Aż muszę sprawdzić w senniki co to znaczy
Ja jesli tak naprawdę nie planujesz karmić butelka to proponuje kupić na początek jakieś tańsze. Bo mleko po otwarciu nie moze długo stać ibed,ie Ci szkoda jak bedziesz musiała wyrzucić. Zresztą mi zawsze mówiono ze lepiej zacząć od tańszego i zmieniać dopiero jesli dziecku nie będzie służyło.Która doradzi jakie mleko modyfikowane ma najlepszy skład ? na pewno puszkę kupie i tak na wszelki wypadek jakby trzeba było dokarmiac i wiadomo, ze nie każde mleko służy każdemu dziecku ale ciekawa jestem po składzie jakie najlepsze. Juz się gubie w tym Hania mogła tylko bebilon a czasem hipp wszystkie inne nie służyły i myślę czy iść w sprawdzowe czy próbować np enfamil
reniuszek
Love in the knick of time
Aniu kochana przesyłam wyrazy współczucia dla ciebie i całej rodziny. Trzymaj się ciepło :*
Alliame powodzenia na wizycie Kciukasy z aciskam ))
Mrsmalec słodka dzidzia, gratuluję !
Darunia gieer eraja ale cudowności ! Że mną jest chyba coś nie tak bo planujem coś kupić po czym stwierdzam że może jednak później heh.
Fantastyczny dzień przede mną . Mam tyle książek do poczytania aż mi miło na samą myśl ))
Alliame powodzenia na wizycie Kciukasy z aciskam ))
Mrsmalec słodka dzidzia, gratuluję !
Darunia gieer eraja ale cudowności ! Że mną jest chyba coś nie tak bo planujem coś kupić po czym stwierdzam że może jednak później heh.
Fantastyczny dzień przede mną . Mam tyle książek do poczytania aż mi miło na samą myśl ))
@reniuszek super że szyjka sie wydłużyla tak trzymac☺.
@Ankuś przykro mi spowodu babci trzymaj sie.
Powodzenia wszystkim wizytujacym.
mrsMalec duża dziewczynka☺ juz
@Ankuś przykro mi spowodu babci trzymaj sie.
Powodzenia wszystkim wizytujacym.
mrsMalec duża dziewczynka☺ juz
Rossiczka
Moderatorka
@gie_er też mam to "pistacjowe" body
@reniuszek ja tak cały czas mam, planuje coś kupić, a potem w końcu odpuszczam....
@reniuszek ja tak cały czas mam, planuje coś kupić, a potem w końcu odpuszczam....
Jestem w domu! Dziękuję za te wszystkie miłe słowa. Jutro muszę przyjechac po wypis i wyniki z posiewu. Generalnie czuję się ok, tylko pozostał mi ból żołądka po tej strasznej biegunce.
@Reniuszku bardzo się cieszę, że szyjka się tak poprawiła, to najważniejsze :*
@Ankuś najszczersze wyrazy współczucia dla Ciebie i całej rodziny. Babcia na pewno będzie miała teraz na Was oko :*
Ja po wyjściu ze szpitala stwierdziłam, że od jutra pakuje torbę do szpitala mam od położonej kilka wytycznych to sobie będę leciała z tego
Niestety po biegunce boli mnie żołądek. Co się pije z ziół na taki ból? Rumianek?
@Reniuszku bardzo się cieszę, że szyjka się tak poprawiła, to najważniejsze :*
@Ankuś najszczersze wyrazy współczucia dla Ciebie i całej rodziny. Babcia na pewno będzie miała teraz na Was oko :*
Ja po wyjściu ze szpitala stwierdziłam, że od jutra pakuje torbę do szpitala mam od położonej kilka wytycznych to sobie będę leciała z tego
Niestety po biegunce boli mnie żołądek. Co się pije z ziół na taki ból? Rumianek?
padiq
Fanka BB :)
Ankuś! Moje kondolencje. Przytulam mocno.
mrsMalec ! Super wieści.
Ja wczoraj wieczorem padłam. Zasnęłam koło 19 na kanapie w czasie oglądania filmu. Obudziłam się tylko po to żeby znowu iść spać.
Miłego dnia kobietki.
Co dzisiaj na obiadek? U mnie ziemniaczki , jajko sadzone I maślanka. A wczorajsze śledziki były przepyszne. Najlepsze jakie dotąd jadłam. Ma talent ten mój chłop, bo to jego dzieło.
mrsMalec ! Super wieści.
Ja wczoraj wieczorem padłam. Zasnęłam koło 19 na kanapie w czasie oglądania filmu. Obudziłam się tylko po to żeby znowu iść spać.
Miłego dnia kobietki.
Co dzisiaj na obiadek? U mnie ziemniaczki , jajko sadzone I maślanka. A wczorajsze śledziki były przepyszne. Najlepsze jakie dotąd jadłam. Ma talent ten mój chłop, bo to jego dzieło.
reklama