reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Polowanie w lidlu zakończone pełnym sukcesem,, chłopaki moje ze mną pojechały :-) bo T. żartował że w takim szale nie da mi swojego auta, bo ludzi będę przejezdzac, mój dowcipnis :-) szkoda, że w środę wraca do pracy :-( bo były to bardzo mile dwa tygodnie

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
To bardzo się cieszę, że czas z mężem udany :)

reklama
Właśnie oglądam 120×90 i nie wiem czy nie za mało?
A oglądasz poszewki czy z wypełnieniem ?
U mnie Tobiasz jak miał pół roku zaczął spać pod 140 i śpi nadal, bo jest to rozmiar dobry. Teraz dostanie duże łóżko to i nową pościel.
Więc dla Młodej na początek planuje rożek i taką pościel 140 właśnie , ewentualnie jeden komplet mniejszy 90 x 75 ( jak się nie mylę). U nas ta większa 140 po prostu na długo wystarczyła.

Rossiczko to świetnie ze spedziliscie miło czas.
Aniu wydaje mi się ze za małą. Dzidzia i tak z początku nie śpi pod kołderką. A na później większą będzie jak znalazł

A oglądasz poszewki czy z wypełnieniem ?
U mnie Tobiasz jak miał pół roku zaczął spać pod 140 i śpi nadal, bo jest to rozmiar dobry. Teraz dostanie duże łóżko to i nową pościel.
Więc dla Młodej na początek planuje rożek i taką pościel 140 właśnie , ewentualnie jeden komplet mniejszy 90 x 75 ( jak się nie mylę). U nas ta większa 140 po prostu na długo wystarczyła.
Oglądam poszewki. Czuję się jakaś nieogarnięta z wybieraniem tego wszystkiego, nie wiem co z czym, jakie rozmiary i kolory ;)

Mi też się udało zapolować w Lidlu. Kupiłam trzy bodziaki. Cała masę bluz spodni mam obiecane po bratankach. Muszę tylko przejrzeć co tam jest. Bardziej musimy zainwestować w wózek łozecxko materac. Fotelik do auta też nam pożycza

reklama
Do góry