reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

No czyli nie tylko ja taka obolala jestem kręgosłup mnie tak nawala ostatnio że szok i kolano mi cos szwankuje mam problem z wstawanie i siadaniem nie wiem od czego to i co no to poradzić

reklama
Dzięki. Kurczę chyba niepotrzebnie wam tu smece swoim kiepskim nastrojem.
Doublemummy kielichowy super sprawa. Ja mam od babci jakiś nutri bullet. Fajnie miksuję i mieli .
Dużo Dużo niego korzystamy.

Doublemummy kielichowy super sprawa. Ja mam od babci jakiś nutri bullet. Fajnie miksuję i mieli .
Co Ty piszesz za głupoty :) nasze forum jest na wszystkie nastroje. Jesteśmy po to, żeby sie dzielić wszystkimi emocjami. Dobrymi i złymi.

Jesteśmy tu po to żeby się wspierać [emoji4] trzeba być dobrej myśli, ja wierzę że leki pomogły i posiew wyjdzie doborze i musi być chociaż kawałek szyjki na który uda się założyć pessar lub szew. A Ty kochana musisz wierzyć w swoje dzieciątko, bo kto jak nie Ty?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

@reniuszku uszy do góry Kochana :-* wszystko będzie dobrze. Tyle kciuków, pozytywnych emocji do Ciebie wysyłamy, że inaczej być nie może !

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Jesteśmy tu po to żeby się wspierać [emoji4] trzeba być dobrej myśli, ja wierzę że leki pomogły i posiew wyjdzie doborze i musi być chociaż kawałek szyjki na który uda się założyć pessar lub szew. A Ty kochana musisz wierzyć w swoje dzieciątko, bo kto jak nie Ty?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No tak dzięki :*
Z tego co się dowiedziałam to 5mm szyjki .
Z Maksiem miałam podobnie teraz ciężko mi bo Maks jest obok i ogólnie rokowania są takie ze leżenie do konca. To mnie chyba najbardziej łamie psychicznie.

Polowanie w lidlu zakończone pełnym sukcesem,, chłopaki moje ze mną pojechały :-) bo T. żartował że w takim szale nie da mi swojego auta, bo ludzi będę przejezdzac, mój dowcipnis :-) szkoda, że w środę wraca do pracy :-( bo były to bardzo mile dwa tygodnie

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry