pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Nic mi sie dzisiaj nie chce ... Ide zaraz pod prysznic się ogarnąć a na 18:30 jade z Laurą do dentysty wyrwać jej 2 zęby
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze. Nie stresuj sie, bo to nie pomaga. A środa już coraz bliżej [emoji9]Hej dziewczyny
Darunia kciuki za wizytę :*
Ja mam kryzys absolutny. Boję się bo wizyta dopiero w środę, bo nie wiem czy posiew będzie czysty i czy szyjka jeszcze jest.....szczerze mówiąc cały czas nastawiam się na najgorsze przestałam kupować planować cały ten pozytywny zapał zgasł . bardzo się boję. ..
A ha, dziękuję za wskazówkę rożki mam dwa.W pierwszym miesiącu najlepszy rożek , otulacz , zawiniecie w kocyk Ala kokon. Taki maluszek potrzebuje skrępowania i ciasnosci ułatwia mu to zaadaptowanje się poza brzuchem, bk czuję się bezpiecznie .
O wow super. Zobaczysz jak Ci się pościel sprawdzi. Dla mnie osobiscie łóżeczko bez pościeli jest takie gole. Póki co mam z Ikei rozmiarem w sam raz.A ha, dziękuję za wskazówkę rożki mam dwa.
Będzie dobrze. Nie stresuj sie, bo to nie pomaga. A środa już coraz bliżej [emoji9]
Kochana życzę Ci dużo sil i spokoju :*Stresujace jest leżenie. Wstaje do toalety czasem do kuchni jak Pawła nie ma, a tak to leżę na rozłożone sofie w salonie. Chcę już ta środę...I wynik z posiewu i krążek. Będę wtedy spokojniesza.