Precious
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. U mnie padało cała noc więc dzisiaj jest fajne powietrze i w końcu mogę normalnie oddychać. Ja mam badanie cukru na następnej wizycie czyli to będzie jakoś 25 tydzień. Nie wiem dokładnie jak to będzie wyglądać, czy tak samo jak w Polsce bo byłam tak zestresowana polowkowym usg, że nie dopytalam. Mam na 8.30 wizytę i nie mogę zjeść nic słodkiego - tyle się dowiedzialam. Szkoda, że nie mam w okolicy żadnego polskiego lekarza zawsze byłoby mi łatwiej no ale jest jak jest.
Moja mama wczoraj znalazła kartony z ubrankami po synku i jeszcze w tym mc mają nas odwiedzić więc jak przywiezie to sobie przebiore wszystjo i będę wiedziała dopiero co mam jeszcze dokupic. Mam mnóstwo body i pajacykow w neutralnych kolorkach więc myślę że będzie ok.
Moja mama wczoraj znalazła kartony z ubrankami po synku i jeszcze w tym mc mają nas odwiedzić więc jak przywiezie to sobie przebiore wszystjo i będę wiedziała dopiero co mam jeszcze dokupic. Mam mnóstwo body i pajacykow w neutralnych kolorkach więc myślę że będzie ok.