reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej dziewczyny
Życzę udanych wizyt i miłego podglądania
Ja dziś wstałam o 10 i jak bym mogła to bym jeszcze spała
Zaraz na miasto idę po zakupy jakiś obiad na szybko zrobię

@basiulka9 @M@gda super wieści!!!

@misianka i jak tam jak się czujesz dziś?

CO TO JEST TA KRZYWA?? co to za badanie!?

@justyneczkaa1 @chucherko powodzenia na polowkowych czekamy na wieści!!! ;)

My wczoraj grila robiliśmy u siebie z bratem o jego żona, fajnie było, dzieciaki się pojawiły i wszyscy w basenie się chodziliśmy.
Zastanawiamy się gdzie jechać na mini wakacje "BEZ WODY" (że względu na Michała, a raczej jego rękę) Jakieś pomysły.

Dziś idę za papierkowa sprawę z 500+, złożyć nowe wnioski.. Tym razem na pierwsze już raczej nie dostanę mimo że już nie pracuje, bo przekraczają męża zarobki po podwyżce ale zobaczymy co tam powiedzą i jakie dokumentu będą kazali donieść. Był już ktoś?
A dziś dobrze się czuję ucisk minął chyba za dużo łażę i to od tego a co do 500+ ja już złożyłam bo się staram tylko na jedno bo wiem że mi przekroczy dochód tylko wniosek wzięłam wypełniłam i tyle i zaraz zaniosłam i mam z głowy w grudniu jak się mała urodzi to będę się starać na całą trójkę i oczywiście starać o resztę dodatków które się należą rodzinie wielodzietnej która zaczyna się od 3 dzieci

reklama
Hej dziewczyny
Życzę udanych wizyt i miłego podglądania
Ja dziś wstałam o 10 i jak bym mogła to bym jeszcze spała
Zaraz na miasto idę po zakupy jakiś obiad na szybko zrobię

A dziś dobrze się czuję ucisk minął chyba za dużo łażę i to od tego a co do 500+ ja już złożyłam bo się staram tylko na jedno bo wiem że mi przekroczy dochód tylko wniosek wzięłam wypełniłam i tyle i zaraz zaniosłam i mam z głowy w grudniu jak się mała urodzi to będę się starać na całą trójkę i oczywiście starać o resztę dodatków które się należą rodzinie wielodzietnej która zaczyna się od 3 dzieci
No ok dokładnie tak samo będę się strac wtedy na całą 3ke, plus inne zasiłki

Ja tam wole większe ręczniki bo później są na dłużej, mialam dosyć male i mnie draznil płytki kapturek :D dasz link do tych duzych? :D

p19uflw1nv024jhl.png
A proszę :)
Link do: BabyMatex, Kąpielowe okrycie niemowlęce maxiPlus Birds, Grafitowe, 100x100 cm
To co? Takie będą spoko? Bo wzięłam granat i ecru. Zdaję się na opinię doświadczonej koleżanki :*

@DigitalGirl, piękności :-)

Ja ręczniki kupuję w Ikei przy Tobiaszu się sprawdziły. Wciąż je używa, a, są takie jak lubię czyli mięsiste

Otulacze w tuli mam wypatrzone , ale nie wiem jeszcze które [emoji6]
1501836382-aaaaaa.png

O @padiqu Ty też masz dziś połówkowe! Trzymam kciukasy :*

@reniuszek to ja mam to samo ze spaniem :/. A wstać? Wstaję jak muszę [emoji23] Bo boli jakby mnie hakami rwali :D

@DigitalGirl gratuluję zakupów :D Bardzo się cieszę :* Wszystko jest słodkie [emoji7]

@M@gda małe ząbki <3 Dzieciaki są śmiszne :D Ja to się boję o swoje łóżeczko że mi się króliki do niego dobiorą xD To dopiero będzie śladów po ząbkach, hahahaha :D

@iwilleatyou!!!! Boże jakie piękne kicaje!!! Ja bym biegała i wszystkie karmiła xD

@Ankuś u nas to Ł chyba bardziej świruje na punkcie mojej ciąży niż ja :D Wczoraj zapomniałam kupić Accard i już ubierał buty żeby tylko Olusiowi nic się nie stało jak wieczorem nie wezmę tabletki xD Ale spoko, matczyna siła powstrzymała. Poszliśmy dziś rano ;) A z prezentami to ja krzyczę jak megafon czego nie mam ;) Bo tak to bym teraz miała 2 wanienki i 3 bujaczki xD

@eklerkaa jak nie woda to może góry? Ja często jeździłam do Szczawnicy :) Takie niskie górki w Pieninach :)

@doublemummy kochana prababcia <3 Ja na swoją babcię nie mam co liczyć... Złośliwe i obrażalskie to takie że masakra -.- Ale Ł ma najcudowniejsze babcie na świecie :) Traktuję je jak swoje własne.

@Mikado93 to u mnie podobnie kopie ale koło 6, 12 i 22:30 :D U nas cytryna jest zabroniona od tego roku.

@Rossiczka ja mam to samo podejście do prezentów. Zawsze jak kupuję to tylko takie żeby nie grały i nie trajkotały. Zauważyłam że te moje malce lubią najprostrze zabawki. Jakieś kubeczki, krążki, piłeczki :) Coś czuję że będą nas czekać duże zakupy w Ikei :D

No nadrobiłam wreszcie. Wstałam po 10 :) Mężu zrobił mi takie pyszne zapiekanki. Zjadłam i zasnęłam :D Hihihi. Lubię jak jest w domu bo mi dogadza. I czuje się jak Królewna ^^ No a zaraz biorę się za sprzątanie łazienki :) Tylko wszamię drożdżówkę z jabłuszkiem.

O @padiqu Ty też masz dziś połówkowe! Trzymam kciukasy :*

@reniuszek to ja mam to samo ze spaniem :/. A wstać? Wstaję jak muszę [emoji23] Bo boli jakby mnie hakami rwali :D

@DigitalGirl gratuluję zakupów :D Bardzo się cieszę :* Wszystko jest słodkie [emoji7]

@M@gda małe ząbki <3 Dzieciaki są śmiszne :D Ja to się boję o swoje łóżeczko że mi się króliki do niego dobiorą xD To dopiero będzie śladów po ząbkach, hahahaha :D

@iwilleatyou!!!! Boże jakie piękne kicaje!!! Ja bym biegała i wszystkie karmiła xD

@Ankuś u nas to Ł chyba bardziej świruje na punkcie mojej ciąży niż ja :D Wczoraj zapomniałam kupić Accard i już ubierał buty żeby tylko Olusiowi nic się nie stało jak wieczorem nie wezmę tabletki xD Ale spoko, matczyna siła powstrzymała. Poszliśmy dziś rano ;) A z prezentami to ja krzyczę jak megafon czego nie mam ;) Bo tak to bym teraz miała 2 wanienki i 3 bujaczki xD

@eklerkaa jak nie woda to może góry? Ja często jeździłam do Szczawnicy :) Takie niskie górki w Pieninach :)

@doublemummy kochana prababcia <3 Ja na swoją babcię nie mam co liczyć... Złośliwe i obrażalskie to takie że masakra -.- Ale Ł ma najcudowniejsze babcie na świecie :) Traktuję je jak swoje własne.

@Mikado93 to u mnie podobnie kopie ale koło 6, 12 i 22:30 :D U nas cytryna jest zabroniona od tego roku.

@Rossiczka ja mam to samo podejście do prezentów. Zawsze jak kupuję to tylko takie żeby nie grały i nie trajotały. Zauważyłam że te moje malce lubią najprostrze zabawki. Jakieś kubeczki, krążki, piłeczki :) Coś czuję że będą nas czekać duże zakupy w Ikei :D

No nadrobiłam wreszcie. Wstałam po 10 :) Mężu zrobił mi takie pyszne zapiekanki. Zjadłam i zasnęłam :D Hihihi. Lubię jak jest w domu bo mi dogadza. I czuje się jak Królewna ^^ No a zaraz biorę się za sprzątanie łazienki :) Tylko wszamię drożdżówkę z jabłuszkiem.
Haha to bys miala duuuzo biegania bo jest ich naprawde od groma:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry