reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej dziewczyny
Życzę udanych wizyt i miłego podglądania
Ja dziś wstałam o 10 i jak bym mogła to bym jeszcze spała
Zaraz na miasto idę po zakupy jakiś obiad na szybko zrobię

@basiulka9 @M@gda super wieści!!!

@misianka i jak tam jak się czujesz dziś?

CO TO JEST TA KRZYWA?? co to za badanie!?

@justyneczkaa1 @chucherko powodzenia na polowkowych czekamy na wieści!!! ;)

My wczoraj grila robiliśmy u siebie z bratem o jego żona, fajnie było, dzieciaki się pojawiły i wszyscy w basenie się chodziliśmy.
Zastanawiamy się gdzie jechać na mini wakacje "BEZ WODY" (że względu na Michała, a raczej jego rękę) Jakieś pomysły.

Dziś idę za papierkowa sprawę z 500+, złożyć nowe wnioski.. Tym razem na pierwsze już raczej nie dostanę mimo że już nie pracuje, bo przekraczają męża zarobki po podwyżce ale zobaczymy co tam powiedzą i jakie dokumentu będą kazali donieść. Był już ktoś?
A dziś dobrze się czuję ucisk minął chyba za dużo łażę i to od tego a co do 500+ ja już złożyłam bo się staram tylko na jedno bo wiem że mi przekroczy dochód tylko wniosek wzięłam wypełniłam i tyle i zaraz zaniosłam i mam z głowy w grudniu jak się mała urodzi to będę się starać na całą trójkę i oczywiście starać o resztę dodatków które się należą rodzinie wielodzietnej która zaczyna się od 3 dzieci

reklama
Hej dziewczyny
Życzę udanych wizyt i miłego podglądania
Ja dziś wstałam o 10 i jak bym mogła to bym jeszcze spała
Zaraz na miasto idę po zakupy jakiś obiad na szybko zrobię

A dziś dobrze się czuję ucisk minął chyba za dużo łażę i to od tego a co do 500+ ja już złożyłam bo się staram tylko na jedno bo wiem że mi przekroczy dochód tylko wniosek wzięłam wypełniłam i tyle i zaraz zaniosłam i mam z głowy w grudniu jak się mała urodzi to będę się starać na całą trójkę i oczywiście starać o resztę dodatków które się należą rodzinie wielodzietnej która zaczyna się od 3 dzieci
No ok dokładnie tak samo będę się strac wtedy na całą 3ke, plus inne zasiłki

Ja tam wole większe ręczniki bo później są na dłużej, mialam dosyć male i mnie draznil płytki kapturek :D dasz link do tych duzych? :D

p19uflw1nv024jhl.png
A proszę :)
Link do: BabyMatex, Kąpielowe okrycie niemowlęce maxiPlus Birds, Grafitowe, 100x100 cm
To co? Takie będą spoko? Bo wzięłam granat i ecru. Zdaję się na opinię doświadczonej koleżanki :*

@DigitalGirl, piękności :-)

Ja ręczniki kupuję w Ikei przy Tobiaszu się sprawdziły. Wciąż je używa, a, są takie jak lubię czyli mięsiste

Otulacze w tuli mam wypatrzone , ale nie wiem jeszcze które [emoji6]
1501836382-aaaaaa.png

O @padiqu Ty też masz dziś połówkowe! Trzymam kciukasy :*

@reniuszek to ja mam to samo ze spaniem :/. A wstać? Wstaję jak muszę [emoji23] Bo boli jakby mnie hakami rwali :D

@DigitalGirl gratuluję zakupów :D Bardzo się cieszę :* Wszystko jest słodkie [emoji7]

@M@gda małe ząbki <3 Dzieciaki są śmiszne :D Ja to się boję o swoje łóżeczko że mi się króliki do niego dobiorą xD To dopiero będzie śladów po ząbkach, hahahaha :D

@iwilleatyou!!!! Boże jakie piękne kicaje!!! Ja bym biegała i wszystkie karmiła xD

@Ankuś u nas to Ł chyba bardziej świruje na punkcie mojej ciąży niż ja :D Wczoraj zapomniałam kupić Accard i już ubierał buty żeby tylko Olusiowi nic się nie stało jak wieczorem nie wezmę tabletki xD Ale spoko, matczyna siła powstrzymała. Poszliśmy dziś rano ;) A z prezentami to ja krzyczę jak megafon czego nie mam ;) Bo tak to bym teraz miała 2 wanienki i 3 bujaczki xD

@eklerkaa jak nie woda to może góry? Ja często jeździłam do Szczawnicy :) Takie niskie górki w Pieninach :)

@doublemummy kochana prababcia <3 Ja na swoją babcię nie mam co liczyć... Złośliwe i obrażalskie to takie że masakra -.- Ale Ł ma najcudowniejsze babcie na świecie :) Traktuję je jak swoje własne.

@Mikado93 to u mnie podobnie kopie ale koło 6, 12 i 22:30 :D U nas cytryna jest zabroniona od tego roku.

@Rossiczka ja mam to samo podejście do prezentów. Zawsze jak kupuję to tylko takie żeby nie grały i nie trajkotały. Zauważyłam że te moje malce lubią najprostrze zabawki. Jakieś kubeczki, krążki, piłeczki :) Coś czuję że będą nas czekać duże zakupy w Ikei :D

No nadrobiłam wreszcie. Wstałam po 10 :) Mężu zrobił mi takie pyszne zapiekanki. Zjadłam i zasnęłam :D Hihihi. Lubię jak jest w domu bo mi dogadza. I czuje się jak Królewna ^^ No a zaraz biorę się za sprzątanie łazienki :) Tylko wszamię drożdżówkę z jabłuszkiem.

O @padiqu Ty też masz dziś połówkowe! Trzymam kciukasy :*

@reniuszek to ja mam to samo ze spaniem :/. A wstać? Wstaję jak muszę [emoji23] Bo boli jakby mnie hakami rwali :D

@DigitalGirl gratuluję zakupów :D Bardzo się cieszę :* Wszystko jest słodkie [emoji7]

@M@gda małe ząbki <3 Dzieciaki są śmiszne :D Ja to się boję o swoje łóżeczko że mi się króliki do niego dobiorą xD To dopiero będzie śladów po ząbkach, hahahaha :D

@iwilleatyou!!!! Boże jakie piękne kicaje!!! Ja bym biegała i wszystkie karmiła xD

@Ankuś u nas to Ł chyba bardziej świruje na punkcie mojej ciąży niż ja :D Wczoraj zapomniałam kupić Accard i już ubierał buty żeby tylko Olusiowi nic się nie stało jak wieczorem nie wezmę tabletki xD Ale spoko, matczyna siła powstrzymała. Poszliśmy dziś rano ;) A z prezentami to ja krzyczę jak megafon czego nie mam ;) Bo tak to bym teraz miała 2 wanienki i 3 bujaczki xD

@eklerkaa jak nie woda to może góry? Ja często jeździłam do Szczawnicy :) Takie niskie górki w Pieninach :)

@doublemummy kochana prababcia <3 Ja na swoją babcię nie mam co liczyć... Złośliwe i obrażalskie to takie że masakra -.- Ale Ł ma najcudowniejsze babcie na świecie :) Traktuję je jak swoje własne.

@Mikado93 to u mnie podobnie kopie ale koło 6, 12 i 22:30 :D U nas cytryna jest zabroniona od tego roku.

@Rossiczka ja mam to samo podejście do prezentów. Zawsze jak kupuję to tylko takie żeby nie grały i nie trajotały. Zauważyłam że te moje malce lubią najprostrze zabawki. Jakieś kubeczki, krążki, piłeczki :) Coś czuję że będą nas czekać duże zakupy w Ikei :D

No nadrobiłam wreszcie. Wstałam po 10 :) Mężu zrobił mi takie pyszne zapiekanki. Zjadłam i zasnęłam :D Hihihi. Lubię jak jest w domu bo mi dogadza. I czuje się jak Królewna ^^ No a zaraz biorę się za sprzątanie łazienki :) Tylko wszamię drożdżówkę z jabłuszkiem.
Haha to bys miala duuuzo biegania bo jest ich naprawde od groma:D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry