reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Moja babcia kupowała pieluchy tetrowe i flanelowe bo wiedziała, ze duzo trzeba :D a później ciągle książki z wierszami i lalki jakieś :D no i oczywiście biszkopty, chrupki kukurydziane :D

p19uflw1nv024jhl.png
Haha. To moja babcia tak chrupkami i biszkoptami faszerowała mojego siostrzeńca :D

reklama
Dzień dobry!
Za wszystkie wizytujace trzymam kciuki! Życze samych dobrych wiesci!
Iwilleatyou jednak się zebrałas, bardzo dobrze ;-) króliki słodziachne ;) i widzę, ze u Was fajna pogoda, u nas w Kraku dalej parno i gorąco...ehhh aż nic sie nie chce...
Ja wstałam dzisiaj przed 8 i jeszcze sie kręce w pizami po domu, mój synek dzisiaj wraca ok. 17-18, już nie mogę się doczekać, ale będzie tylko tydzien i wyjezdza na obóz, cale wkacje w rozjazdach ;-)
Ja muszę znowu ruszyc na sklepy, jakiś obiad itp.... jakaś leniwa sie zrobilam, co bardzo mi nie na rękę, zaraz musze się rozkręcić ;-)
Miełgo dnia!

Aaaa no tak dziękuję za wyjaśnienie, teraz ta krzywa cukrowa inaczej brzmi i już wiem o co chodzi. ;) ja nie wiem.nawet terminu jeszcze nie mam ustalonego kiedy będę to robić ale we wtorek mam wizytę to dopytam. ;)

......:::::::::21t. i 3d::::::::.........

Hihihi za moich czasów to mówiło się o badaniu na tolerancje glukozy. Można się pogubić w tym nazewnictwie.
Ja też nie mam terminu. Niewykluczone że mnie doktorek do szpitala wyśle na te wszystkie badania. Wszystko okaże się w czasie wizyty 10 sierpnia.

Każdy gest ze strony rodziny jest miły to świadczy o zaangażowaniu. A starsze babcie najwyraźniej się nie znają i może trzeba delikatnie zasugerować :))
U nas tylko moja mama ciągle coś prezentuje i pyta co jeszcze potrzebne :) to miłe. O maksia też strasznie dba jak jest u niej, z Jasiem będzie to samo pewnie :)

Mi został jeszcze dzień jutrzejszy w pracy i zaczynam urlop 2 tygodnie :D nareszcie. W poniedziałek wyjeżdzamy do Wilna, ale w środę wieczorem już wracamy, bo może uda się na czwartek załatwić te badania, a naeet jak nie to w piątek mam kontrole u ginekologa. Muszę też zaliczyć papugarnię, bo każdy mówi, że warto :D

@justyneczkaa1, @chucherko, @padiq samych wspaniałych wieści dziś życzę ;)
Ja dziś w planach mam porządki ale nie wiem co z tego wyjdzie bo od tego ciepła nic się nie chce, a jeszcze mały się chyba obudził już bo szaleje od 5min, w sumie to jego pora, w okolicach 5, 10 i 23 najbardziej się kopie.
Miłego dnia wszystkim i dobrego weekendu ;)

reklama
Do góry