reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Angella210 ja wszystkim dookoła mówię od dawna ( grubo zanim zaszłam w ciążę), że nie lubię głupich prezentów dla dzieci (np. różczki, ze sponge boba, która tylko głośno gra i świeci jak ambulans itp) i sama zawsze staram się dać coś rozwojowego. Ostatnio dwulatce kopiłam coś takiego jako dodatek do głównego prezentu:
Link do: CzuCzu, Mała akademia. Przeciwieństwa

Ale uważam, że inne zabawki z tej serii są równei fajne:
Link do: CzuCzu, Duuuże puzzle. Wieś
Link do: CzuCzu, Moje pierwsze memory. Zwierzęta na wsi
Link do: CzuCzu, Puzzle. Poznaję Kolory
Aaaa jeszcze dodam, że teraz są spore promo na takie rzeczy, więc można zamówić na internecie taniej niż w smyku nawet.

reklama
Dzień dobry Dziewczyny :* dobrego dnia a dla wizytujacych pięknych widoków!

My wczoraj mieliśmy mega dzień. Przyszło łóżeczko i materac i kokon dla Kaliny :D ale to nie wszystko...kupiliśmy wózek :D od początku nastawialismy się na używany więc szukaliśmy tzn A szukał już od jakiegoś czasu. Wczoraj pojawiło się na olx ogłoszenie z graco 3w1 po jednym dziecku i w dodatku rzadko używany bo mieli już wózek a tesciowie przyjechali z prezentem tj.z graco. Po prostu nie wiedzieli.
Pojechaliśmy od razu sprawdzić co i jak i okazało się że wózek w bardzo spoko stanie, grafitowo czerwony więc kolory też ok..przeważyla cena..450 zł. Nawet nasz szczwany plan z kupnem spacerówki nie używanej i droższej może wypalić :) oczywiście jeżeli coś będziemy mieli do tego wózka. Ale to wyjdzie w praniu. Suma sumarum jestem mega happy :)

Dzień dobry Dziewczyny :* dobrego dnia a dla wizytujacych pięknych widoków!

My wczoraj mieliśmy mega dzień. Przyszło łóżeczko i materac i kokon dla Kaliny :D ale to nie wszystko...kupiliśmy wózek :D od początku nastawialismy się na używany więc szukaliśmy tzn A szukał już od jakiegoś czasu. Wczoraj pojawiło się na olx ogłoszenie z graco 3w1 po jednym dziecku i w dodatku rzadko używany bo mieli już wózek a tesciowie przyjechali z prezentem tj.z graco. Po prostu nie wiedzieli.
Pojechaliśmy od razu sprawdzić co i jak i okazało się że wózek w bardzo spoko stanie, grafitowo czerwony więc kolory też ok..przeważyla cena..450 zł. Nawet nasz szczwany plan z kupnem spacerówki nie używanej i droższej może wypalić :) oczywiście jeżeli coś będziemy mieli do tego wózka. Ale to wyjdzie w praniu. Suma sumarum jestem mega happy :)
My wczoraj kupiliśmy łóżeczko... :D:D Używane, ale takie jak mi sie podobało. Mąż będzie musiał w 2 miejscach podmalować, bo ugryzły je małe ząbki, ale jest śliczne :)

1501827894-aaaaaa.jpeg
patrzcie kto mi towarzyszy :) u nas w centrum miasta jest plaga dzikich krolikow i spotkalam juz chyba z 15 w ciagu pol godziny spaceru i caly czas jakis przy mnie kica

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@M@gda Bardzo Ci dziękuję za podpowiedź :)Ja też nie lubię byle jakich prezentów.A tym bardziej masy wszystkich grających zabawek albo tych reklamowanych które są bez sensu a kosztują czasami majątek :)Zawsze to dzwonię i się pytam czy coś się nie przyda to kupię ale z moją bratowa mam słaby kontakt bo to zło nie kobieta :):)Ja też szukam używanego łóżeczka,ale mojemu mężowi się nie spieszy narazie Mówi że jest jeszcze czas chodź ten czas ucieka jak szalony
@DigitalGirl Pokaż,pokaż

Ja krzywą miałam robioną jakoś w 16 tygodniu czy 18 i teraz w 24 mam powtórzyć.
Od ostatniego usg we wtorek coś nie czuje ruchów. Wczoraj postanowiłam najeść się słodkiego wieczorem i ruchy były, ale tak delikatne, że głowa mała. Sam stres hah :D
Dokładnie ciąża to sam stres :) a każdy mówi, że ciąża to taki spokojny, błogi stan ;)

@basiulka9 @M@gda super wieści!!!

@misianka i jak tam jak się czujesz dziś?

CO TO JEST TA KRZYWA?? co to za badanie!?

@justyneczkaa1 @chucherko powodzenia na polowkowych czekamy na wieści!!! ;)

My wczoraj grila robiliśmy u siebie z bratem o jego żona, fajnie było, dzieciaki się pojawiły i wszyscy w basenie się chodziliśmy.
Zastanawiamy się gdzie jechać na mini wakacje "BEZ WODY" (że względu na Michała, a raczej jego rękę) Jakieś pomysły.

Dziś idę za papierkowa sprawę z 500+, złożyć nowe wnioski.. Tym razem na pierwsze już raczej nie dostanę mimo że już nie pracuje, bo przekraczają męża zarobki po podwyżce ale zobaczymy co tam powiedzą i jakie dokumentu będą kazali donieść. Był już ktoś?

......:::::::::21t. i 3d::::::::.........

reklama
@M@gda Bardzo Ci dziękuję za podpowiedź :)Ja też nie lubię byle jakich prezentów.A tym bardziej masy wszystkich grających zabawek albo tych reklamowanych które są bez sensu a kosztują czasami majątek :)Zawsze to dzwonię i się pytam czy coś się nie przyda to kupię ale z moją bratowa mam słaby kontakt bo to zło nie kobieta :):)Ja też szukam używanego łóżeczka,ale mojemu mężowi się nie spieszy narazie Mówi że jest jeszcze czas chodź ten czas ucieka jak szalony
@DigitalGirl Pokaż,pokaż
Co do prezentów to ja już kilka razy się zirytowałam. Babcia kupuje ubranka nie adekwatne do pogody, chodzi mi o rozmiarówki. Typowo letnie, kupuje np 56, albo kombinezon na zimę z rozmiarówką letnią o_O prababcia za to kupiła śpiochy i nie odezwała metki 120 zł no przesada. Ile razy ja założę te śpiochy, 2? Za 120 zł to już wolałabym karuzele nad łóżeczko! I nikt nie zapyta co nam potrzeba, tylko tak na własną rękę kupują. A naprawdę lista jest długa.

Do góry