Ale Ci dobrze, ja się zmuszam do prasowania, bo zaraz się zakopiemy w tych ciuchach. Wiatrak włączony i sauna piekna@M@gda, @basiulka9 cudowne wieści! Gratuluję Wam :*
@daruuunia3 a to ja w Rydygierze. Do Żeromskiego mam ciężki uraz. Ale moja Szwagierka też sobie chwaliła Żeroma Także musiałam mieć tam pecha. Szkoda tylko że tak dotkliwego.
Ja pojadłam, wybrałam łóżeczko i komplet pościeli (ale jeszcze nie zamawiamy) i leżę sobie spokojnie na wyrku Za godzinkę skubnę sobie troszkę lodów Ot taki czwartkowy chill
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
W Rydygierze rodziłam Bartka 10 lat temu i jakoś miło wspominam, ale wtedy miałam tam lekarza. A co się stało u Ciebie w Żeromskim i Kiedy?? ? Nie wiem czy mi umknęło?@M@gda, @basiulka9 cudowne wieści! Gratuluję Wam :*
@daruuunia3 a to ja w Rydygierze. Do Żeromskiego mam ciężki uraz. Ale moja Szwagierka też sobie chwaliła Żeroma Także musiałam mieć tam pecha. Szkoda tylko że tak dotkliwego.
Gratuluję udanych wizyt!!! Super!
My jedziemy na budowę ;-)
Wysłałam Ci pw, żeby się nie powtarzać :*W Rydygierze rodziłam Bartka 10 lat temu i jakoś miło wspominam, ale wtedy miałam tam lekarza. A co się stało u Ciebie w Żeromskim i Kiedy?? ? Nie wiem czy mi umknęło?
Gratuluję udanych wizyt!!! Super!
My jedziemy na budowę ;-)
Hej ja właśnie wróciłam z mężem z zakupów ciuszkowych dla dziewczynek i basenu,potem jeszcze do sklepu po coś do jedzenia i tylko weszłam do domu i do łóżka,tak mnie wymęczyło. Chce mi się jeść,ale nie mam siły,muszę polezakowac trochę,a potem będzie kebab na szybko dziś mąż pojechał odebrać auto,bo pech,że się popsuło coś i kolejny wydatek,a tu w Szwecji to mega drogo więc narazie się wstrzymamy z wszelkimi zakupami dla naszych córeczek.
Miłego wieczorku
Miłego wieczorku
Ja jestem dokladnie z Cycowa
Jezeli chodzi o sprawy zakupowe to tez jestem zielona jak niektore dziewczyny. Takze nie jestescie same chce poczekac az bedzie wiadomo jaka plec i dopiero wtedy pomalutku gromadzic rzeczy. Chociaz poki co to mam wrazenie ze jeszcze mnostwo czasu bedzie na zakupy. Ale wiadomo ze lepiej nie czekac na ostatnia chwile i nie kupowac na raz bo to bedzie szok dla portfela
Jezeli chodzi o sprawy zakupowe to tez jestem zielona jak niektore dziewczyny. Takze nie jestescie same chce poczekac az bedzie wiadomo jaka plec i dopiero wtedy pomalutku gromadzic rzeczy. Chociaz poki co to mam wrazenie ze jeszcze mnostwo czasu bedzie na zakupy. Ale wiadomo ze lepiej nie czekac na ostatnia chwile i nie kupowac na raz bo to bedzie szok dla portfela
Ja jestem z okolic Krasnegostawu.[emoji4]Ja jestem dokladnie z Cycowa
Dziewczyny z Krakowa Ja pierwsze dziecko rodziłam w Siemiradzkim, drugie w Rydygier że, a teraz mam lekarza z Ujastek i chyba tam też przyjdzie na świat nasz trzeci Skarb.
Eraja ją też bym chciała żeby mocno popadało w Krakowie, bo nie ma czym oddychać.
Eraja ją też bym chciała żeby mocno popadało w Krakowie, bo nie ma czym oddychać.
reklama