reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja po wizycie. Wiec tak... przytylam od piczatku ciazy tylko 3,5 kg (chociaz wygladam na +10 :) ). Dzis mierzyl tylko szyjke i cos tam w stodku sprawdzal. Nie sorawdzal czy serducho bije bo dzidzia kopie, az widać :) Wierci sie strasznie, zaczyna bic na chybil trafil dookola siebie, az mi sie dzis raz niedobrze zrobilo :d a to dopiero poczatek intensywniejszych ruchow :d

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie. Wiec tak... przytylam od piczatku ciazy tylko 3,5 kg (chociaz wygladam na +10 :) ). Dzis mierzyl tylko szyjke i cos tam w stodku sprawdzal. Nie sorawdzal czy serducho bije bo dzidzia kopie, az widać :) Wierci sie strasznie, zaczyna bic na chybil trafil dookola siebie, az mi sie dzis raz niedobrze zrobilo :d a to dopiero poczatek intensywniejszych ruchow :d

Super :) teraz to kopy będą coraz mocniejsze ;)

@M@gda, @basiulka9 cudowne wieści! Gratuluję Wam :) :*

@daruuunia3 a to ja w Rydygierze. Do Żeromskiego mam ciężki uraz. Ale moja Szwagierka też sobie chwaliła Żeroma ;) Także musiałam mieć tam pecha. Szkoda tylko że tak dotkliwego.

Ja pojadłam, wybrałam łóżeczko i komplet pościeli (ale jeszcze nie zamawiamy) i leżę sobie spokojnie na wyrku :) Za godzinkę skubnę sobie troszkę lodów ;) Ot taki czwartkowy chill :)

Gratuluje dobrych wiesci. No dadza nam maluchy popalic zdajsie

@mrsMalec o Jeju już masz łóżeczko [emoji7] a ostatnio się zastanawiałam, jak to będzie
. Kiedy zaczniemy składać łóżeczka i dekorowac pokój ;) ślicznie to wygląda!!

CZY TYLKO JA NIE MAM KOMPLETNIE NIC DLA DZIECKA??????? [emoji44] ani wózka, łóżeczka, leżaczka, hustawki itd kompletnie nic??? za to zarezerwowalam wózek do 8 sierpnia narazie babeczka jest na wakacjach ale jest boski, mam nadzieję że uda mi się go kupić. ;)

@basiulka9 @M@gda powodzenia na wizytach Basia czekamy na wieści polowkowe ;)

@Ankuś również czekam na wieści ;* powodzenia

@reniuszek o mniam.!!!!!
@iwilleatyou ale pysznosci widzę [emoji7] czy to będzie leczo?

Ja wczoraj w biedronce kupiłam wczoraj to nasze słynne Monte

1501748088-aaaaaa.jpeg

Wczoraj po nieprzedpanej nocy wróciłam o 17 godzinie od lekarzy, z synem.... Cały czas nas gdzieś odsyłali a kolejki były masakryczne do ortopedy, a najpierw też się ostalismy po skierowanie w rezultacie zalatwolismy tylko RTG ale na konsultacje powiedział że już za późno że idzie do domu a jutro czyli dziś wyrusza na pielgrzymkę.... I musi nas dziś inny lekarz przyjąć. Ja odpadam po wczorajszym i wygoniłam męża. Ale wiecie co? Za to mialam przespana noc!!!! Poszłam spać po zakończeniu filmu Posejdon czyli coś po 12 i obudziłam się o 8. w sumie się nie dziwię jak poprzedniej nocy w ogóle nie spalam.

Miłego dnia ;)

......:::::::::21t. i 2d::::::::.........
Ja dla moich dziewczynek tez nie mam nic kompletnie jeszcze,dziś pierwsze zakupy ciuszkowe z mężem zrobiliśmy i tyle.
P.s.zjadlabym monte,ale tu nie ma w Szwecji :unsure: zdrówka :)

reklama
Hej z dzidzia wszystko oki cala zdrowa, pępowina tez na szczescie 3 naczyniowa czyli sie nie potwierdzilo ze dwu. Wazy 290g i ma lekko zadarty nosek a i potwierdzilo sie bedzie synek. Ale jestem szczesliwa mega mega[emoji5]
Super, ze sprawa z pepowina sie wyjasnila :)

Do góry