reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@M@gda, @basiulka9 cudowne wieści! Gratuluję Wam :) :*

@daruuunia3 a to ja w Rydygierze. Do Żeromskiego mam ciężki uraz. Ale moja Szwagierka też sobie chwaliła Żeroma ;) Także musiałam mieć tam pecha. Szkoda tylko że tak dotkliwego.

Ja pojadłam, wybrałam łóżeczko i komplet pościeli (ale jeszcze nie zamawiamy) i leżę sobie spokojnie na wyrku :) Za godzinkę skubnę sobie troszkę lodów ;) Ot taki czwartkowy chill :)
Ale Ci dobrze, ja się zmuszam do prasowania, bo zaraz się zakopiemy w tych ciuchach. Wiatrak włączony i sauna piekna o_O

reklama
@M@gda, @basiulka9 cudowne wieści! Gratuluję Wam :) :*

@daruuunia3 a to ja w Rydygierze. Do Żeromskiego mam ciężki uraz. Ale moja Szwagierka też sobie chwaliła Żeroma ;) Także musiałam mieć tam pecha. Szkoda tylko że tak dotkliwego.
W Rydygierze rodziłam Bartka 10 lat temu i jakoś miło wspominam, ale wtedy miałam tam lekarza. A co się stało u Ciebie w Żeromskim i Kiedy?? ? Nie wiem czy mi umknęło?
Gratuluję udanych wizyt!!! Super!
My jedziemy na budowę ;-)

Ja mam tylko pare szt ciuszkow i dzis kupilam niedrapki , czapeczke i skarpecie wiec tez niewiele mam. Ale odlozylismy troche kasy na te grubsze zakupy bo naraz to by byla masakra wszystko kupic wiec ciulamy do skarpety☺

Ciekawe czy jutro na urodzinach u Teściowej będzie jakieś ciacho... Odkąd zobaczyłam pyszności Reni nie mogę przestać myśleć o cieście. To jest straszne xD Raju jak mi się nic nie chce -.- Marzę o deszczu :D

Hej:) ja właśnie wróciłam z mężem z zakupów ciuszkowych dla dziewczynek i basenu,potem jeszcze do sklepu po coś do jedzenia i tylko weszłam do domu i do łóżka,tak mnie wymęczyło. Chce mi się jeść,ale nie mam siły,muszę polezakowac trochę,a potem będzie kebab na szybko dziś :p mąż pojechał odebrać auto,bo pech,że się popsuło coś i kolejny wydatek,a tu w Szwecji to mega drogo więc narazie się wstrzymamy z wszelkimi o_Ozakupami dla naszych córeczek.
Miłego wieczorku :biggrin2:

Ja jestem dokladnie z Cycowa
Jezeli chodzi o sprawy zakupowe to tez jestem zielona jak niektore dziewczyny. Takze nie jestescie same chce poczekac az bedzie wiadomo jaka plec i dopiero wtedy pomalutku gromadzic rzeczy. Chociaz poki co to mam wrazenie ze jeszcze mnostwo czasu bedzie na zakupy. Ale wiadomo ze lepiej nie czekac na ostatnia chwile i nie kupowac na raz bo to bedzie szok dla portfela

Ja jestem dokladnie z Cycowa
Jezeli chodzi o sprawy zakupowe to tez jestem zielona jak niektore dziewczyny. Takze nie jestescie same chce poczekac az bedzie wiadomo jaka plec i dopiero wtedy pomalutku gromadzic rzeczy. Chociaz poki co to mam wrazenie ze jeszcze mnostwo czasu bedzie na zakupy. Ale wiadomo ze lepiej nie czekac na ostatnia chwile i nie kupowac na raz bo to bedzie szok dla portfela
Ja jestem z okolic Krasnegostawu.[emoji4]

Dziewczyny z Krakowa Ja pierwsze dziecko rodziłam w Siemiradzkim, drugie w Rydygier że, a teraz mam lekarza z Ujastek i chyba tam też przyjdzie na świat nasz trzeci Skarb.
Eraja ją też bym chciała żeby mocno popadało w Krakowie, bo nie ma czym oddychać.

reklama
Do góry