reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry :-)
@Mikado super wieści! Bardzo się cieszę!

Ja wstałam o 10! Nieźle ;-) już po śniadanku, zaraz zrobię sobie kawę. Znowu jakiś specjalnych planów nie mam, jedziemy na budowę jak Ł wróci z pracy i może dzisiaj jakiś obiad wyczaruje ;-)
Miłego dnia!

P .s. Ankuś dziękuję, nam też się podoba okno tarasowe, marzyłam o przesuwanym i mam ;-) jest super :-)

reklama
Nas nie było wczoarj wieczorem bo byłam z dziećmi w cyrku ;) strasznie było fajnie i śmiesznie ;)
Dziś noc rekordowa ;/ zasnelam o 4 rano!!!!!! ;/ oglądałam sobie chyba z 10 odcinków na wspólnej na TVN Player. Masakra jakaś

@Karolcia90 jakie piękne zdjęcie, buzia sueprowo wyszła

@Monia12390 będzie dobrze zobaczysz, co sprzed to inne badanie by wyszło tak z terminem z pomiarów biorą tak jak wiek ciąży, a wystarczy że dziecko zrobi inna pozycje inaczej się ustawi i już inny wymiar wychodzi. ! ;)

@Mikado93 udanej wizyty ;)

Dziś dzień stracę u lekarzarzy. Michał ma kontrol ręki, ale najpierw po skierowanie potem ortopeda, a wcześniej muszę wybrać zaświadczenie ze szkoły że jest ubezpieczony. no i prawie cały dzień zajmie z tym przez kolejki. ;/ zbieram się.

Miłego dnia u nas kolejny dzień upału już jest 28 st odczuwalne, a ma dojść do 35. widziałam w pogodzie że w niektórym.miejscach grad spadł w wielkości piłek do golfu szok [emoji44] i dziś że pochmurno i burzowo. A u nas taki skwar i czysciutkie niebo że nawet wyobrazić sobie tego nie mogę że gdzieś tam dalej brzydka pogoda ;) któraś z was jest z Podkarpacia? ;)

......:::::::::21t. i 1d::::::::.........
Chyba tylko My jesteśmy z Podkarpacia:) ja siedzę i się topie w domu:) może wieczorem męża wyciągnę do stalowej na lody :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :-)
@Mikado super wieści! Bardzo się cieszę!

Ja wstałam o 10! Nieźle ;-) już po śniadanku, zaraz zrobię sobie kawę. Znowu jakiś specjalnych planów nie mam, jedziemy na budowę jak Ł wróci z pracy i może dzisiaj jakiś obiad wyczaruje ;-)
Miłego dnia!

P .s. Ankuś dziękuję, nam też się podoba okno tarasowe, marzyłam o przesuwanym i mam ;-) jest super :-)
Okna cudowne, my też mamy fajne, duże, drewniane, dwuskrzydłowe, ale okna w mieszkaniu to nie to samo co okna w domu, na ogród. Zazdraszczam. Może kiedyś też się wybudujemy. Ale jak sobie myślę ile kasy pochłania wykończenie mieszkania, to dom już by nas zrujnował :)

Chyba tylko My jesteśmy z Podkarpacia:) ja siedzę i się topie w domu:) może wieczorem męża wyciągnę do stalowej na lody :)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pochodze z Debicy :) ale mieszkam na stale teraz w Krakowie :)

@daruuunia3 przypomnisz mi gdzie sie budujesz? Kupilismy wlasnie dzialke w Przebieczanach kolo Wieliczki i tak mi sie cos kojarzy, ze Ty tez te okolice..

@Mikado93 super wiescie! gratki :* Juz pisalam wiele razy, ze ta waga to naprawde chyba geentyka. Ja nie wazne czy jem zdrowo, czy nie jem (bo goraco np), czy jem za dwoje - waga moja rosnie i rosnie - +7kg od poczatku.

Oj tak upaly kosmiczne.. do tego stopnia, ze ja przestaje myslec logicznie co zaskutkowalo wczoraj zostawieniem nowych okularow przeciwslonecznych Polaroida w przebieralni w H&M.. wyszlam stamtad wkurzona bo we wszytskim wygladam jak swinka w worku :( a w dodatku zorientowalam sie po czasie, ze nie mam okularow. Jak sie pewnie domyslacie, zanim wrocilam, juz ich nie bylo :( Kochane moje, gdzie Wy kupujecie te piekne sukienki na szelkach wakacyjne, w ktorych wasze brzuszki sie tak pieknie prezentuja? Pomocy..

Ja wczoraj stalam do 22 przy garach i nasmazylam nalesnikow na dwa dni - na dzis w pieczarkami i cukinia, a na jutro na slodko z serem i wyruszam na ostatnie zakupy przed wyjazdem. Jakies kremy na slonce, kapelusze, leki itd. Upal nie zacheca...

@Mikado93 super wieści [emoji16] rośnie Ci ten Twój chłopak pięknie [emoji7].

Dziękuję za tyle miłych słów dla tej mojej Kruszynki [emoji7].

Ale dzisiejszą noc miałam ciężką.. Ledwie zasnęłam to przeszła tak olbrzymia burza, że tylko biegałam i zamykałam okna (mam 5 okien dachowych i idąc spać wszystkie zostawiłam otwarte...). Potem jak już się ulewa skończyła musiałam je wszystkie pootwierać bo się nie dało oddychać...

@Endywia ja swój kapelusz kupiłam w Bułgarii [emoji6] jakbyś nie mogła nic ciekawego znaleźć u nas to się nie przejmuj, tam mają od groma stoisk z olbrzymim wyborem [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@Mikado93 super wieści [emoji16] rośnie Ci ten Twój chłopak pięknie [emoji7].

Dziękuję za tyle miłych słów dla tej mojej Kruszynki [emoji7].

Ale dzisiejszą noc miałam ciężką.. Ledwie zasnęłam to przeszła tak olbrzymia burza, że tylko biegałam i zamykałam okna (mam 5 okien dachowych i idąc spać wszystkie zostawiłam otwarte...). Potem jak już się ulewa skończyła musiałam je wszystkie pootwierać bo się nie dało oddychać...

@Endywia ja swój kapelusz kupiłam w Bułgarii [emoji6] jakbyś nie mogła nic ciekawego znaleźć u nas to się nie przejmuj, tam mają od groma stoisk z olbrzymim wyborem [emoji6].

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
OOO dzieki za rade! :)

Hej laski moje :) Mikado i Karolcia swietne wiesci :) gratulacje :) ja dzisiaj troche odpoczywam bo plecy bola i brzuch lekko ale to chyba przez to ze hania jest bardzo aktywna od 2 dni moj brzuch nie przestaje sie ruszac. Nie przypominam sobie zeby Franek byl tak ruchliwy. U mnie dzisiaj chińszczyzna z makaronem ryzowym mniam. Chcialo mi sie czegoś zdrowszego. Dalej upal wiec za daleko dzisiaj z domu sie nie wypuszczam :) milego dnia :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@daruuunia3 przypomnisz mi gdzie sie budujesz? Kupilismy wlasnie dzialke w Przebieczanach kolo Wieliczki i tak mi sie cos kojarzy, ze Ty tez te okolice...
Przebieczany, wiem gdzie to. Pracuje w Wieliczce i mam cały powiat pod sobą ;-) A my budujemy się w Rzeszotarach, jak na Myślenice jedziesz . Też blisko Wieliczki ;-)
Ankuś wykończenia nas wykończą :p ale wszystko powoli.... no bo kasy nie ma, później będzie meblowanie ;-)

reklama
Przebieczany, wiem gdzie to. Pracuje w Wieliczce i mam cały powiat pod sobą ;-) A my budujemy się w Rzeszotarach, jak na Myślenice jedziesz . Też blisko Wieliczki ;-)
Ankuś wykończenia nas wykończą [emoji14] ale wszystko powoli.... no bo kasy nie ma, później będzie meblowanie ;-)
Mamy rodzine w myslenicach i jestesmy u nich z 2 razy do roku wiec kiedys sie wprosze na kawe [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry