iwilleatyou
Fanka BB :)
Ja jeszcze mam tesciow wiec kanapki na obiad nie przejda
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No co za babsko! Ale to jest niesamowite jak człowiek potrafi się zmienić pracując na innych zasadach i innych warunkach. Rany.... Najważniejsze że Maluch cały :* I tego bardzo Ci gratuluję@Eraja super wieści [emoji9]
Mi lekarka powiedziała, że wszystko dobrze, ale wizyta sama w sobie baaaardzo rozczarowująca, moja lekarka prowadzącą na wizytach prywatnych cud malina na NFZ okazała się inna. Wizyta trwała może 6 minut USG jakieś 30 sekund nawet serca nie sprawdziła, do moich plamień poprzednich się nie odniosła, a co najlepsze czekałam od cholernego kwietnia na wizyty na NFZ 3 miesiące !! w końcu poszłam i się mnie pyta lekarka czy umawialam sobie do niej jakieś wizyty kolejne ja mówie, że nie a ta do mnie, że za 4 tygodnie mogę się umówić na NFZ ale do innego lekarza bo ona ma terminy na październik...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Idiotka ż z tej lekarki. Pacjentki taśmowo traktuje. Niektórzy lekarze zachowują się jakby ich ktoś na siłę wsadził do tych gabinetów. Sami tak wybrali!@Eraja super wieści [emoji9]
Mi lekarka powiedziała, że wszystko dobrze, ale wizyta sama w sobie baaaardzo rozczarowująca, moja lekarka prowadzącą na wizytach prywatnych cud malina na NFZ okazała się inna. Wizyta trwała może 6 minut USG jakieś 30 sekund nawet serca nie sprawdziła, do moich plamień poprzednich się nie odniosła, a co najlepsze czekałam od cholernego kwietnia na wizyty na NFZ 3 miesiące !! w końcu poszłam i się mnie pyta lekarka czy umawialam sobie do niej jakieś wizyty kolejne ja mówie, że nie a ta do mnie, że za 4 tygodnie mogę się umówić na NFZ ale do innego lekarza bo ona ma terminy na październik...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie ona też prywatnie super jak byłam w szpitalu to zza granicy do mnie oddzwaniala a dzisiaj takie rozczarowanie. A tego, że idę w ciąży na NFZ i nie mogę kontynuować prowadzenia u wybranego lekarza bo nie ma kontraktu nie rozumiem przecież zawsze było tak, że po wizycie ustalało się kolejny termin, a nie na przód 5 wizyt...Idiotka ż z tej lekarki. Pacjentki taśmowo traktuje. Niektórzy lekarze zachowują się jakby ich ktoś na siłę wsadził do tych gabinetów. Sami tak wybrali!
Mój lekarz zawsze z uśmiechem, zażartuje, porozmawia. Trochę nieśmiały, co nie koniecznie idzie w parze z jego zawodem[emoji23] [emoji1] To prawda, że chodzę prywatnie, ale to po prostu fajny człowiek [emoji4]
To bez makijażu jedź [emoji2]Ja dzisiaj umieram. Nogi mam spuchniete, jestem cala mokra chociaż juz dłuższa chwile nic nie robię. Przeciągu w domu brak. Słońce daje po oknach i jeszcze Hanka ciągle chce jesc, nie wiem gdzie jej sie to podziewa maz będzie gdzieś za godzinke i mamy jechać na zakupy spożywcze a tak nie chce mi sie malować...