reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Eraja cudne wieści! Cieszę się razem z Wami ;-)
Gieer powodzenia na wizycie. Trzymam mocno kciuki!
Pieszczoszka zdrówka... ehh i bardzo współczuję, jeszcze nie dawno ja tak się męczyłam. Mi lekarka kazała robić inhalacje z rumianku na złagodzenie kaszlu, przeszło na szczęście....
Iwilleatyou słodkiego masz synka ;-) A upałów nie zazdroszczę, na południu Polski też nieźle temperatury dają czadu...
Współczuję Wam bezesennych nocy, ehhh ehh ja śpię jak zabija, wstałam dzisiaj przed 10! A poszłam spać po 23... tylko dwa razy siku w nocy i z powrotem do spania... może dlatego że jednak jestem zmęczona po tej budowie, cały czas coś trzeba zrobić... no nie wiem... oby mi tak zostało...
Do godz. 17 planów nie mam, może posprzątam mieszkanie, zrobię kilka fotek bo będziemy wystawiać mieszkanie na wynajem. A o 17 jedziemy po Ł pracy na budowę. Młody u babci ma raj , kolegów w podobnym wieku i tylko biegają za piłką na orliku albo siedza na basenie ;-) także żyć nie umierać...
Miłego dnia!

reklama
Eraja cudeńko gratuluję zdrowego Olusia !!!:*
Eklerkaa ja biorę 3x2tabletki i tu zależy jak mam możliwość zamawiam chela mag b6 z Olimpu a jak nie to zwykły mag b6 :) I to na pewno nie za dużo . To profilaktyczne zalecenie od lekarza :)

@Endywia ale wam zazdroszczę!!! Też chce!!! Jedz i kup strój jednoczęściowy, albo dwu i chusta taka fajna przewiewna na brzuszek ;) dużo dzieczyn tak widziałam! Suepr rozwiązanie.

......:::::::::20t. i 6d::::::::.........

@Eraja teraz zauwazylam! Suepr o jej już kawał chłopa siedzi w Tobie <3 serduszko tak jak i u mojego 140 biło ;) a i termin również mamy ten sam, ja polowkowe mam za tydzień i już też nie mogę się doczekać co u niego 7 tyg nie wiedziałam go. Gratulacje udanej wizyty ;);*

......:::::::::20t. i 6d::::::::.........

Ludzie, ale gorąco... nawet psiaki nie chcą siedzieć na podwórku tylko w domu na zimnych płytkach
U mnie tez... siedze jeszcze w domu w majtkach i staniku. Mala buszuje w brzuchu a zaraz trzeba wyjsc na miasto kupic cos na obiad i cos na jutro malemu do przedszkola.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ludzie, ale gorąco... nawet psiaki nie chcą siedzieć na podwórku tylko w domu na zimnych płytkach
U mnie tak samo. Leżę w sypialni z dwoma wiatrakami.

m3sx3e3k25iia4nv.png

U mnie tez... siedze jeszcze w domu w majtkach i staniku. Mala buszuje w brzuchu a zaraz trzeba wyjsc na miasto kupic cos na obiad i cos na jutro malemu do przedszkola.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis krupnik. Gotuję jak dla pułku wojska żeby i jutro mieć święty spokój [emoji4]

reklama
Do góry