reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Caly czas to robię. I używam tylko fryzjerskich produktów bez szkodliwych alkoholi i innych swinstw. Raz trafiłam na eliksir....110zl starczyło mi na 3 tyg wiec malo wydajnie.....szukam innego zestawu maska jakieś serum odżywka w płynie z filtrami uv.....zobaczę, może w końcu trafie
no to ja powiem tak, że moje włosy odzyły jak przestałam fryzjerskich kosmetyków stosować. Tzn stosuje ale okazjonalnie. Przeszłam na kosmetyki bez silikonowe. ja po ciazy z Tobiaszkiem mialam z włosami problem i trafiłam na bloga włosomaniaczki Anwen i sie zaczeło :D

reklama
Dziewuszki byłam dziś na pobraniu krwi i jakas kiepska pielegniarka była bo żyły nie mogła znalesc w koncu sie na druga reke przeniosl i poszło.

no to ja powiem tak, że moje włosy odzyły jak przestałam fryzjerskich kosmetyków stosować. Tzn stosuje ale okazjonalnie. Przeszłam na kosmetyki bez silikonowe. ja po ciazy z Tobiaszkiem mialam z włosami problem i trafiłam na bloga włosomaniaczki Anwen i sie zaczeło :D
Też ja wielbie :) stosuje tylko kosmetyki bez parabenow sls silikonow...

Witajcie [emoji846]
Po pierwsze zaciskam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na dobre wieści [emoji106]
Jeśli chodzi o bezsenność to na razie mnie nie dopadla, ale w poprzednich ciążach pod koniec był dramat. Oglądnęłam chyba wszystkie rozmowy w toku bo to akurat leciało w nocy w tv[emoji12]
Czy są tu jeszcze jakieś mamy z terminem na koniec grudnia, które nie są pewne czy czują ruchy pomimo kolejnej ciazy? Ja cały czas się tym zamartwiam, bo niby raz na czas coś tam w podbrzuszu czuje ale nie mam pewności czy to nie moje flaczki [emoji57]
Dobrze ze mam detektor tętna bo bym chyba osiwiala.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja ostatnio na moje koszmarne włosy stosuję odżywkę w Polsce i powiem że włosy są fajne bo fryzjerka poleciała właśnie ten kokos ale po nim strasznie mi się włosy przetłuszczały

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja ostatnio na moje koszmarne włosy stosuję odżywkę w Polsce i powiem że włosy są fajne bo fryzjerka poleciała właśnie ten kokos ale po nim strasznie mi się włosy przetłuszczały

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mi.kokos też nie działa. Najlepiej olej z czarnuszki lub oliwa właśnie.

Dziewczyny trochę się załamałam odebrałam wyniki morfologii dzisiaj i jest totalnie roz****na. Wstawiam zdjęcia wyników z 10.07 i z 27.07 możliwe, że się tak pogorszyła?
IMG_20170728_144634.jpg
IMG_20170728_144844.jpg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170728_144634.jpg
    IMG_20170728_144634.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 407
  • IMG_20170728_144844.jpg
    IMG_20170728_144844.jpg
    49,4 KB · Wyświetleń: 402
Ja smaruje po każdym myciu olejkiem arganowym :) ilość znikoma ale nie placzą sie i są w lepszej kondycji :) ale jakiś czas temu scielam 10cm ;) wzmocniły sie bardzo, raz w tygodniu nakładać olej kokosowy na godzinę, dwie i później myje ze dwa razy. Generalnie mam przetluszczajace od nasady j muszę myć codziennie ale końce mam przesuszone od wieloletniego farbowania i rozjasniania.

p19uflw1nv024jhl.png
Dokładnie to samo robię,na końce olej arganowy i olejowanie olejem kokosowym,na kilka godzin w ciepły ręcznik,nie plączą się to fakt i miękkie takie,ale to trzeba regularnie żeby były efekty a ja to zawsze sobie przypomnę jak już mam takie suche i zaczynam od nowa ;) ale mam nadzieje,że tym razem będę bardziej systematyczna.

reklama
Wogole to moja dzidzia sie rozkopala w koncu jupi a przynajmniej tak mi sie zdaje bo to raczej nie flaki tylko lekkie pykniecia jakie fajne uczucie ale cos czuje ze bedzie potem porzadnie dawal sie we znaki☺

Do góry