reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Gie_er jak na ciążowa morfologię ja tam nie widzę nic złego
Basiulka zazdroszczę tych wyraźnych ruchów[emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
I jestem po badaniu. Plec bez zmian. I... taka mamy raczke
1501251937-aaaaaa.jpeg

Takie stopki (po jednej na kazdym zdjeciu).
1501251981-aaaaaa.jpeg

A taka piekna jestem
1501252011-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@pieszczoszka1988 Dużo zdrówka dla Ciebie ;)Mam nadzieje,że Ci szybko przejdzie.
@M@gda Ale słodkie zdjęcia ;)
Ja miałam robić pizzę na obiad,ale zachciało mi się chińszczyzny i mąż jak będzie wracał z pracy to ma przywieźć ;)Upiekłam ciasto z wiórkami kokosowymi i czekam aż wystygnie bo już bym je zjadła ;)A waga rośnie i rośnie ;)

@pieszczoszka1988 to zdrowiej nam szybciutko :*

@gie_er o rany! Zgłoś się po jakaś interpretację swojego lekarza, żeby całkiem się nie rozregulowała. Teraz na szczęście nie są to jakieś ogromne przekroczenia. :*

@M@gda cudowna :) :* Ciocia jest dumna :D

Chata czyściutka że aż błyszczy :D I króliczarnia ogarnięta ^^ Niedługo tam będzie prawdziwy dziecinny pokoik, ach <3 Za to plecy znów mi wypadły. Hihihi :)

Dziewczyny, gratulacje zdrowych córci :)
@M@gda rozpływam się nad tymi fotkami :D
@misianka no to czekamy na powrót i relację ;)

Co do włosów też od jakiegoś czasu mam z nimi problemy. A tyle się swego czasu nasłuchałam o poprawiającej się kondycji włosów w ciąży, hehehe dobre sobie. Jak zawsze włosy były moim największym atutem, jeśli chodzi o względy wyglądowe, to teraz jakaś masakra. No ale staram się z tym już pomału pogodzić wrzucając to pomiędzy inne dolegliwości ciążowe bo już zwątpiłam że coś się uda zrobić.
Naturalnie mam baaardzo grube włosy, aż mama się nieraz śmiała, że mam żyłki zamiast włosów, ogólnie i tak ciężkie do ułożenia były od zawsze. Teraz w ciąży jeszcze się pogrubiły i już wgl ułożenie włosów graniczy z cudem. Nawet najprostsza kitka robi się problematyczna.

reklama
Gie_er jak na ciążowa morfologię ja tam nie widzę nic złego
Basiulka zazdroszczę tych wyraźnych ruchów[emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Spoko doczekasz sie ja tez juz świrowałam że nie czuje i wogole. Poloż sie spokojnie wieczorem dłoń na brzuszek ale tak lekko i zrelaksuj sie to moze cos poczujesz. A ktory masz tydzień?

Do góry