Super, że jest okay! Polecam buraki Poprawiają wyniki krwi baaardzo. Przynajmniej moje Powodzenia Ci życzę w tej walce :*ja już po wizycie. Wszystko okej. Tylko czas zacząć walczyć z anemia. Słyszałam Maleństwo przez detektor. Usg w przyszłym tygodniu.
reklama
Dziewczyny, jestem po polowkowym badaniu Lenka zostaje Lenka! waga ok. 540g akurat przy 23tygodniu wszystko jest w jak najlepszym porządku, badala mnie z 50minut. Niestety Lenka zasłaniała się jak mogła moja hemoglobina obecnie 10,0 także zaczynam przygodę z zelazem. No i ta cholerna glukoza na następna wizytę
Ha! Mówiłam że zostanie Lena Ale się cieszę! Gratuluję!
Haha no, wróżka <3 powiem szczerze że nie wiem, w podświadomości czułam dłuższy czas że to będzie chłopiec, ale tak bardzo cieszę się że to będzie moja mała Lenka pewnie w takim razie będzie chlopczyca hahaHa! Mówiłam że zostanie Lena Ale się cieszę! Gratuluję!
Nic się nie stanie Dużo kobiet nie miało wcześniej problemów z tarczycą, a muszą brać leki tylko w ciąży Tak jak pisałam ważne, żeby było pod kontrolą. Pewnie 150 dostaniesz w takim wypadku. Ewentualnie na zmianę 125 i 150. Będzie dobrze.Ewidentnie jest do zbicia. Teraz biorę 125 eutyroxu takze na pewno zmieni mi dawkę. Oby tylko nic złego się przez to nie wydarzyło
Haha no, wróżka <3 powiem szczerze że nie wiem, w podświadomości czułam dłuższy czas że to będzie chłopiec, ale tak bardzo cieszę się że to będzie moja mała Lenka pewnie w takim razie będzie chlopczyca haha
Nic mi nawet nie mów. Bo mój Syn będzie w takim wypadku zbyt kobiecy xD Hahaha ^^
Monia12390
Zaangażowana w BB
Nie bój się. Faktycznie wynik wysoki, ale ja w pierwszym trymestrze miałam gorsze wyniki niż ty teraz, gdzie ponoć w pierwszym trymestrze najważniejsze są prawidłowe wyniki tsh.No właśnie ja coś kojarzę z poprzedniej ciazy że teraz powinnam mieć poniżej 2,5 na bank. Boze... mam nadzieję, że nic złego się nie stanie :/
Babcię już otwierali i stwierdzili, że nie zoperują tego. Rokowania są złe. Więcej będziemy wiedzieli jutro. Boję się.@Ankuś mam nadzieję, że babcia po operacji szybko dojdzie do siebie i okaże się, że będzie można zwalczyć raka. Babcia będzie silna dla prawnuczki [emoji6].
@Endywia @M@gda życzę dużo sił dla bliskich w walce z choroba
@maggie91 @reniuszek udanych połówkowych [emoji16] @chucherko miłej wizyty [emoji6].
Drogie Anie, najlepszego z okazji imienin [emoji8]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
DigitalGirl
Moderatorka
reklama
Rossiczka
Moderatorka
@Eraja juz się sytuacja rozwinęła i jest gorzej niż było rano. Na prawdę mam ochotę trzasnąć drzwiami i tyle. Jeszcze mój kochany mąż, w rozmowie tel. powiedział że on dzisiaj będzie późno tak 20-21 czyli znając życie przed 22. Więc mam po prostu fantastyczne imieniny zapewnione. Siedzę w sypialni i beczę, na szczęście Tobiasz ogląda bajkę to nie widzi mnie w tym stanie. Bo inaczej płakałby ze mną. Dobrze, że u Tobiaszka w pokoju wciąż jest wygodna sofa.