reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Na wyniki krwii nie tylko kiszone buraczki, ale i napar z pokrzywy. Ostatnie wyniki miałam w dolnej granicy. Teraz każdego dnia piję kiszony barszcz i napar z pokrzywy. Jestem ciekawa wyników po miesiącu.

@Eraja juz się sytuacja rozwinęła i jest gorzej niż było rano. Na prawdę mam ochotę trzasnąć drzwiami i tyle. Jeszcze mój kochany mąż, w rozmowie tel. powiedział że on dzisiaj będzie późno tak 20-21 czyli znając życie przed 22. Więc mam po prostu fantastyczne imieniny zapewnione. Siedzę w sypialni i beczę, na szczęście Tobiasz ogląda bajkę to nie widzi mnie w tym stanie. Bo inaczej płakałby ze mną. Dobrze, że u Tobiaszka w pokoju wciąż jest wygodna sofa.
A może zrobi Ci niespodziankę i wróci wcześniej, a mówi tak żebyś była miło zaskoczona :)

Ankuś. Bardzo mi przykro. Jestem z Tobą,bo stan mojej babci się od wczoraj pogorszył, i wygląda na to, że czas się żegnać :( A byłam u niej często i opowiadałam, że za 4 miesiące pozna prawnuczke pierwszą.. Szkoda słów

Ankuś. Bardzo mi przykro. Jestem z Tobą,bo stan mojej babci się od wczoraj pogorszył, i wygląda na to, że czas się żegnać :( A byłam u niej często i opowiadałam, że za 4 miesiące pozna prawnuczke pierwszą.. Szkoda słów
Trzymaj się kochana, przykro mi bardzo :(

reklama
Do góry